Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ce ba da se porezi poravnaju, da Federacija vise ne izdrzava RS, tu jelde nema vracanja nadleznosti
glizzy nije 2,9 neg 1,9 bjeda neviđena, stvarno neznam šta bi mi povratnici ovdje bez pomoći iz fbih, eto danas Beg bio u Zvorniku i Janji, obećo je još više,mada i ovo do sad hvala mu
Pa kako to da se Ameri sastaju sa Dodikom, a tek su mu uveli nove sankcije! Ne kontam :-\
Naravno da nije odrziva.
Perfidno, Dodik ističe Dejton, oni nameću svoje nebuloze i govore kako se on odaljava od Dejtona.
stanišiču to bi bilo tačno kad bi laz bila istina.
Srbi i Hrvati imaju svoje matice ako im se ne zivi sa Bosnjacima imaju izbor,Bosnjaci nemaju takav izbor,Bosnjacima je matica Bosna i Hercegovina i zato su se za nju i borili i ratovat ce do zadnjeg ako treba,to je to to je Fakt !!!!
Respekt za komentar, međutim Bošnjaci su izgubili u ratu i sada moraju da prihvate stvarno stanje na terenu. Bošnjaci nemaju vlast u Republici Srpskoj i to je realnost. Budućnost možemo graditi kao partneri ili odvojeno.
Eto ti leMi pa se ti nemoj rukovati papčino mesarska hahahaahaha
Bosnje vec 30 godina ukidaju RS, nikako da je skinu. Kao sto je rekao Zoki, prvo sapun pa onda parfem. Nema ukidanja nicega bez dogovora svih potpisnica Dejtona, medju kojima je i Rusija pa i HR.
Ko je power? Powera imamo pun hurac. Ništa ne pomaže. Ali onaj Palmer Matthew. Biće kako on predloži Bidenu rješenja.
Bosnje i dalje sanjaju ukidanje RS i stvaranje gradjanske BiH. :D Nema ukidanja RS-a, Dejton je zabetoniran, a naravno da nece zapad dopustiti da 60% Muslimana dominira nad 40% nemuslimanskog stanovnistva.
Ko dominira na Kosovu? I na osnovu čega je tako? Na osnovu genocida u pokušaju.
Ova ko da je juce pala, sta si dolazila ako ne znas gdje ides, pa dodik jedno prica, drugo misli, trece radi. Ti njeg ozbiljno shvatas kad kaze da se bori za rs, bori se za sebe ziva bila, pokro vam je sve pare koje ste u rs poslali. Progledaj malo.
Amerikanci dodju, kazu nista, urade nista...ajd vozdra
Cao RS !
Lijepo joj prezime Powerrr...
Gdje je vijest o torturi muslimanske djece na Trebevicu od strane policajaca? Da su muslimanski policajci vrsili torturu nad pravoslavnom djecom cijeli svijet bi do sad znao i osudio slucaj!
Ma nemoj! U mom gradu spomenik Musala gdje se nekad klanjalo na otvorenom. Prvo u zakonu nigdje nema da se ne smije klanjati ili krstiti na javnom prostoru, a drugo ovo su djeca!
Svi vide da je Experiment entiteta rs propao i da je to handicap državi. Nista drugo nego paraziti, bolest, rak koji treba da se ukloni da mi država mogla funkcionisat.kom se ne Svidza. Byeee
Dodik je odradio svoj posao za Ameriku i Eu, ponovo ih je sve doveo i angazovao u Bosni i Hercegovini. Hvala gospodine Dodik. Zavrsio si poso.
Jesi li se uvjerila koliki je lažov