Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji kloc moras biti I nositi oruzje u drugu zemlju. Andol je on u glavi gledao sam intervju. Na što je samo SDA Pala.
Neka ga kod vas nama ne treba a i usput nek odgovara za ilegalno prenošenje oružja
Hoćel neko odgovarati za nelegalno izdavanje ovako bitne značke? Pa nije vam ovo privatna špijunska služba zeleni korupcionari jedni uništili ste nas gore nego svi čewtnici, ovo je obavještajna služba koju plaćaju građani porezni obveznici države BiH a pazi kako sve može da ima ovakvu iskaznicu. ,fuj, hoćel neko jednom odgovarati za podrivanje institucija da su privatne
Ja bi ga zatvorio 5 godina.Nek odleze malo ebo mu bookir *ater.
Aaa Bošnjaci hoće li biti protesti za Salku našeg kao što komšije napraviše za Dodika???
Sacekajte Malo sa osudama dok se Malo stanje razjasni.Ne mogu da vjerujem da je toliko glup da IDE U Srbiju sa pistoljem i Tom iskaznicom.Mozda je neka podvala U pitanju.
hapsi bandu
Toliko se srodio sa tim pistoljom u automobilu da je zaboravio i da ga ima. Sad svoj uticaj koristi da mu se pomogne. Kme kme matori.
Medet, medet.
Osilia se SDA budaletina pa zaboravio da u Mordoru prestaje da vaze šeme SDA-begovata. Sad će to naučiti na tezi način u mordorskom kazamatu.
Ništa dalje ne morate ići osim od svog mjesta življenja. Samo pogledajte šta voze i kakve kuće imaju svi oni koji su povezani sa vrhom SDA i sve će vam biti jasno...pa jesu li to oni Bogom dani pa da su pametni i prave pare ni iz čega , a mi svi ostali izgleda glupi...
čovjek vijećnik.. vjernik.. da posjeti dilera i ubicu...pa to samo u bih ima
Haj sto je isao u drugu zemlju,to je njegova privatna stvar i mi svi idemo.Ali zar moras biti toliko da ne kazem glup ali nemam drugoga poredjenja pa da poneses pistolj i jos sluzbenu legitimaciju ,e to je tek za razmatranje.Uostalom kako samo tako intiligentan covjek moze dobiti tako bitnu legitimaciju i uopste ljekarski za dozvolu za oruzje
Jel vi vjerujete srbima i Srbiji, pa svaki dokument moze da vam montiraju za 5 minuta. i da vam podmetnu oruzje koje hoce. a sada kada su dali sigurnosni sektor srbima sada ce ovo da bude svakodnevnica. Cak me nebi cudilo da su ga kidnapovali i odveli u Srbiju. .. Ovo je sada slag na tortu veleizdajnicima da se bave ovim dok se zemlja dijeli i sjece na komade.. u ovome je cak i Dritan Konakovic umijesan..
Aaaha, drugi ti vazda krivi?
Kidnapovali ga? Hahahahah, on je jako bitna osoba za kidnapovanje. Vjerovatno su ga natjerali i da drzi pistolj u ruci, da ostane otisak njegov. Ne znam kako im samo nije palo na pamet da nekoga prvo propucaju iz tog pistolja, pa da mu sude za ubistvo ili makar pokusaj... Moras biti budalica da to napises. Mozda je do mene, pa ne prepoznajem sarkazam.
krenuo s pistoljem za koji kako kazu ima dozvolu u BiH u drugu drzavu...svasta..mozak bye bye
Poslije njanjanja nema kajanja 😛😛😛😛
Fuj kako mi se sve ovo gadi...Ljudi nosaju pistolje i dozvole Ose kao da su zvake
... dobar fol, biće nisam ja poslao DELEGATE koji nisu glasali za BAKETA na kongresu
Ovaj sa ovom bradom ko da je krenuo u Teheran...