Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
salko selman je negatiac destljeca. unistio je sbk. da nije doslo vrijeme zlatnih kkasika on bi na svom selo ovce cuvao.
Zastupnici goražda iz Lijanoviča stranke priznali da su lagali sami sebe narod koji je glaso za njih tako i treba netreba negirati volju Hrvatskog naroda kao što to čini Zukan Helez i njegovi pioniri Škaro I Simič Iz Bugojna puno pozdrava od SPAVAČA iz Bugojna
Radnike Bratstva su opljačkali drugi,vještiji lopovi iz vrha države, sa x to zna i vješto krije.Koincidencija ili Hečina magija.Selman nije kapacitet teletabisa ali je dobro došao da se drugi pokriju.
šta se to može očekivati od čovjeka koji je opljačkao sbk
On je kriminalac da mu i Al-kapone nije ravan.
Bošnjački zastupnici iz Goražda PRIZNALI: Lagali smo svoj narod, varali Hrvate, za sve je kriv SDP!
za@ZSB sta pola-pola nema vas ni 20%
Sto je \"cool \" kod nas ovakvi ljudi bivaju nagrađeni, pa ja Salkan postao parlamentarac.
Ne kaze se desetljece, nego decenija ! JBM TI MAMU USTASKU !
za @ZSB Iz vaseg posta isijava mržnja koja vas je zaslijepila. \"Multietničari\" još nisu ni preuzeli vlast, a već ne valjaju. Agonija novotravničkog \"Bratstva\" traje još odavno, kad su \"vaši\" bili na vlasti. Razmislite : da li očekujete ljubav na vašu mržnju ? Ljubav rađa ljubav, mržnja - mržnju.
To je ona Zupanija gdje je bilo pola-pola a gdje sada multietnicari preglasavaju Hrvate. Gdje god dodju \"multietnicari\" na vlast tvornice propadaju.