Favoriziranje prava jednog naroda
0
Salkić: Ustavni sud RS-a funkcionira na neustavan način
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
pa šta je kod šumski kabadahija ustavno pa to su nomadi bez zakona vjere bugarski cigani neznaju oni šta je sud tužilašvo pravda srbuj srbine slame jeo
Neka,neka! Neka pokusaju ovako nesto u Pristini ili Kninu pa cak u Podgorici, ako smiju! Ih, kako vam je Amerika liepo napravila \"drzavu\"! Zahvalite Klintonu i nikome vise! Milokrad hoce u republiku Kosovo, ali avaj, mora prvo pitati Hashima Thacija!!! Doci ce kraj i tzv \"rs\"! Polako, ali sigurno! 20 godina ste senlucili...sta je dosta dosta je!!! Kosovo Republika!!! Cestitke iz Republike BiH!
@Kobilicu ne rugaj se, vlahu! Mozda je neki tvoj predak nosio ime Ramiz! Turcine, ne ismijavaj svoje!
SRBIN I OBILIC? TO SU DVIJE BUDALE KOJE SU DOJILI SVINJU:
Bitno je da se srbi zaposljavaju u Sarajevu, da iz RS rade u federalnim organima, odakle su kako kazu pobijegli od straha, al ne boje se para.
Zabraniti Ćirilicu u Federaciji prvi odgovor na ukidanje prefixa Bosanski na gradove Bosanski Brod, Bosanski Šamac, Bosanska Kostajnica, Bosanska Gradiška, Bosansko Petrovo Selo itd. Uvesti nazive Bosanski Drvar, jer ako je mogao u komunizmu biti Titov Drvar sad nek se zove Bosanski Drvar jer su Srbi tamo većina pa nek pate pod našim nazivima. o kakva je vlast Bošnjaka sada čini mi se da asistiraju genocidašima na razbijanju države a traktor u Laktašima ore li ore.
Pa Srbi su samo prepisali ono što ste vi uradili u Federaciji, ali vi bi da sve bude vaše. Zato ćete ostati uživati u kavezu od 24 posto BiH, a oko vas će biti zid visok deset metara. Drugačije se s vama ne može.
Ko i vrhovni sud BiH
sve je tako ali tako i ostaje
eki pozdrav,ekši pa još iz čega to?
ne laj keru
Prijatelju sta ces ti na ovom sajtu ????
Ustavan je gdje njima odgovara ,a gdje je i neustavan opet njima odgovara.
Ramiz,hahahahaha,čuj Ramiz?