Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gumena glava organizator "otpora" / ma hajte molim vas /
Nece Sda vise biti organizator humanitarne pomoci nikada. Imaju druge stranke. Sda se obogatila na tome.
kada mobilisu bakira i onog zahiragica...icicu ispred njih ako treba...
Pedeset mi je godina i bio sam u ARBiH cijeli rat. Poručujem da ću opet stati u rov i krenuti u akciju samo ako Salkićev sin, brat ili unuk budu sa mnom rame uz rame i nikako drugačije... Isto vrijedi i za Baketa, Džaferovića, i sve one koji svoju fotelju brane zveckajući oružjem i podizanjem tenzija ratnohuškačkim izjavama. Toliko Salkane!
Salkicu objasni pojam "nas narod"? Brines li za sav narod Bosne i Hercegovine ili samo brines za Bosnjake?
Dijelim mišljenje sa Salkićem, samo treba upozorit sve ostale da nas Dodik vodi u sukobe, stradali bi svi ne samo bošnjaci, to smo prošli i to znaju svi narodi. Njega trebamo kako god zaustavit, bolje danas nego sutra, ovo nije nikakav fol ni šala. Ovo je jaka ekipa sa medijskom podrškom i cijelom obavještajnom strukturom, koja je dugo pripremana. Pogledajte samo komentare, i sve će vam biti jasno.
Nikada se neće ponoviti '92! Valjda nismo toliko umobolan narod da zaboravimo kako su nam iza leđa spremali 4 godine ubijanja, silovanja, zatvaranja u logore, snajpere, granatiranja. Narode, dođite sebi i ne daji te da oni u svojim kućama imaju oružje, a vi da se pravite pametni.
Dobby.
Svaka čast gospodine Salkiću! Moramo se probuditi i otvoriti oči, osmorka prodaje državu za koju su poginuli mnogi Bošnjaci, Amerika i EU guraju pN-torku da sruši SDA jer je SDA smetnja neprijatelju i glavni stub države ali neće im to uspjeti! Pravda za premijera Novalića ,bože daj mu sabura jer je protiv njega montiran proces.
Dodik odlazi sa političke scene a SDA ga je održavala. Pošto nema SDA i njihove politike nema više razloga da je on na vlasti. Sad kad pričaju ispadaju sve manji i manji.
Uhapsit djubre
Laprdanje u prazno kao i uvijek.Ignorisat debila nista ne komentarisat.Nikad se nece odvojitt i to je to
Salkicu ukloni se da ne smetas. Nikada nisi nista dobro napravio za narod i BiH, pa nemoj ni sada. 🧐
Idi u pm i ti i 92-ga dok kad cete nas jeb.... sa prošlošću?.
Te prošlosti ćemo se uvijek sjećati. NIKAD necu da zaboravim da su mi ubili dajdze, tetke, dedu, nanu.
Ja znam da im Forto nece dozvoliti da me strpaju u logor, imam povjerenja u njega. A ako se to ipak desi, eto materijala za Zbanickin novi film, massallah...
e vidi duloxa .. bože sacuvaj
Nestace aBda i on i genocidna tvorevina jos malo samo polako idu prema svojoj propasti!!!
A hdz suti i vreba i ceka priliku.Jasno ko dan.
DODIK Trojkaše naziva INVALIDNIM STRUKTURAMA: “Oni su ("trojka") smatrali da sad kao ulaze u vlast i sada misle neće Dodik pričati o genocidu, neće Dodik ovo, neće Dodik ono. Kao odjednom se nešto desilo, a ništa se nije desilo. Naša politika je ista, mi tu nismo ništa promijenili.. Ako on (Konaković) misli da je Bosna i Hercegovina samo ono što oni misle, onda se grdno varaju. To nije moglo ni sa moćnom SDA pa neće moći ni sa njihovim invalidnim strukturama”.