Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa smradu jedan izdajnicki, jucer si glasao za dodikove separatisticke ideje, te ih lansirao u dom naroda. Mozda u ovom mandatu uspijes oteti nani Fati kucu, ljigo sdaovska
Pa sto glasa za dodikovce Salkicu. Ruka ti kojom si dao glas otpala do lakta dabogda
Ja kad njega vidim 40 dana napretka nemam.
Kao ti pazis na Muslimane majmune jedan ruzni ti se trebas uclaniti kod DODIKA . I odma prestani stititi muslimane je ti unisti sve sto je muslimansko.
...a u Federaciji su istrebljeni Srbi a pomalo i Hrvati!
Ti i takvi ste krivi za to!!! Pa opet glasajte za SNSD kandidate!!!
Kao sto Smrdi nama zabranjuju jezik. I mi trebamo zakonom zabranit postojanje Smrda.
Ali nemoj da se brineš eto Bošnjaka na koncert Mariji Šerifović u Tuzlu! Bit će krmetine i čvaraka, jedno će užičko da se baci a poslije toga i koja donacija za Šešelja, imaju Bošnje para imaju imaju... OJ-HA Bošnje budite MULTIKULTURALISTI BRE !!!
Oooooo evo javila nam se i Superkornjaca
Ljudi moji 21 vijek a u BiH se jos prica o jeziku HAAALOOOO NARODE pa de pricajte mongolskim ako treba samo da idemo dalje
istina.........kad nemaju nista drugo onda udare na jezik i pismo.........(i jedni i drugi)