Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
de si celo, je li te to zena navratila malo da se provrtite po stradsunu prije nego li snijega zabjeli...
E moj salkić, otiđi usarajvo tamo su ti svi srebreničani, to ti dođe kao dijaspora, a ova prava dijaspora počinje polahko dizati ruke od nas. Imaju i pravo, za koga da glasaju i kome da pomažu??
Kad izumre ova sadasnja dijaspora tj. Koja je rodjena u BiH nikad niti jedno dijete neće vise doći u BiH koje je odraslo vani.
Mindzu je Salkic gledo samo u krava,u krava da nije koze bilo junfer bi osto on..
Nema ni u dijaspori vise levata dzaba si doso sretno ti bilo u RS
Salkicu ja mislim da si citav Stradun ispraznio kad si se pomolio u kupacim.Ja mislim da i obalskoj strazi treba stravu izljevati😂
Sta ovaj klosar SDA malo, malo pa u Dubrovniku se sastaje sa dijasporom?
Odnio Ramiz malo *uzove u Dubrvnik o tudjem trošku i dnevnicama
Djesi Salke krme te ubolo
@dokjeovacabeeee Neka nek i on vidi malo dubrovnik... Seoska zadruga mu je duuugo bila vrh arhitekture i kulture...
jel to Bakirova taktika? 100.000 radnih mjesta u dijaspori? pa sad kad je “ostvario” svoje predizborno obećanje valja još pokloniti se velikom Veziru a onda se obmotati TNTom i za Erdoana se ispalit ćisto onako da se pokaže koliko smo glup narod i kakvi su naši lideri. Bakir je lopov i cjela ta njegova svita. Sve su u državi razgrabili a ono što nisu je blokirano dok oni ne pronađu način da poklope.