Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlo zla.
Kako skacete svi kad se ovi okupljaju,niko da skoci da zaposli par hiljada ljudi...ovo vama treba,ne bi se iznenadio da svi vi,i jedni i drugi i treci stojite iza ovih stvari..drugacije niko od vas i nema sta da uradi pametno
Ustavni sud odbacio apelaciju Srpskih xelegata...1.mart i 25 novembar su praznici DRZAVE BIH
Stopirajte, uradite nesto, nemojte samo pricati. Od suplje nema nista, ako bude organizovan skup, vi koji se nesto pitate nam uopste niste potrebni. Dajte ostavku, iznevjerili ste bosnjake, i dosta nam je politicara koji samo pricaju u prazno.
srbi nisu najhrabriji narod što se nikog ne boje, već što se ničeg ne stide!
đe si dučiću, nisam te odma' prepozn'o :)))
UBIJ ZAKOLJI DA PRLJAVO SRPSKO DIJETE U BIH NE POSTOJI.... SMRT NAKARADNOJ IZDRKOTINI RS I SVIM SRBIMA SRPKINJAMA I SRPSKOJ DJECI KOJI VOLE I POŠTUJU TU IZDRKOTINU I KOJI MISLE DA TA IZDRKOTINA TREBA DA POSTOJI
zabrana bilo kakvog skupa koji ne remeti javni red niti ugrožava ikog bi bilo porazno. ovako, na javnom trgu pravo paradiranja po unaprijed predviđenim pravilima imaju svi. dvadest prvi je vijek, ne postoji verbalni delikt i svako ima pravo da bude idiot dok to drugome na silu ne pokuša nametnuti.