Komentari (292)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Repl šumska i njeni genocidaši!
@demowho3 😂😂😂
@demowho3 neko te cenzurše??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ramiz kao vino. Godinama se proljepsava
opet dizanje tenzija, mile po svom a ovi ce po svom... slazem se da ovo sto radi politika u rs ne vodi nicemu dobrom, a osobito kada se podizu tenzije pa imamo i napade na vjerske objekte, pucnjave, i sta ce sve biti neka je bog na pomoci tim ljudima, jer policija nece čomoci, niti ce medjunarodna zajednica reagirati ...
A sto ste glasali za budzet rs-a. Jel salkicu sto ste digli ruke ga to. A niste se bunili sto nije rasporedjen kako treba. Ti si glup kao i stranka iz koje dolazis. Uhljupi koji su naviknuti da pljackaju drzavnu kasu do posljednje pare
futurama.
Ramiz je lijep samo se ne vidi sto rece bake genije:))
Zasto su svi zapeli za igled ovog covjeka. Kao da neko moze da bira kako ce da izgleda. On je bar poznat politicar i pored svega, a sta ste vi ljepotani? Sjedite u jazbinama i komentarisete 20 godina bez ijednog m*da da nesto probate promijeniti.
chuj shta su zapeli, vidi mu ladice k'o pepeljara u Golfu. btw, po chemu je to poznat i po chemu je to politichar?
@HRHBTomislavgrad u našoj državi govna ta redat nećete ma vrijeme ide a doćete vi ujkosi na red jebaće vas kad tad upamti idu zastave od ujkosa u smeće narod ste vi pobili za to bejagi ujkosi hoće svoje nešto u HR pa traži ovde neće moći
@HRHBTomislavgrad Glas naroda kojeg je preko 50%, oficijelno tj (realno je vas 8%), kaže da nema nikakvih cijepanja. A sad ćemo vidjeti hoće li neka manjina da se upusti u jednu sebičnu avanturu, pa da im djeca ginu od bosanske puške.
@HRHBTomislavgrad šaljite vi svoju "lovu" u HR kao što to dosad radite, a polako preselite i imovinu tamo, ne smeta nam. Ali teritoriju krvavo otetu nećete uzeti bez rata, budi siguran.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jest nama dobro, kad nam je taj dan jedini problem u zivotu. Pokradose nam sve zivo, al se vise bunimo za taj 9.januar.
Ramize znas i sam da ono CEGA SE NORMALAN STIDI TIME SE BUDALA PONOSI pa tako je i taj genocidni praznik POBIJ PA SLAVI
De ba sta svake godine serete oko 9.Januara... Oni samo i slave zbog nas, jer se mi ko budale palimo. Kad bi mi sutjeli, za 2-3 godine ni oni ne bi znali sta je 9.januar
srecan bozic
Ima li od ekonomije šta? Manite se spinova više.
Sada mora Tuzilastvo BiH i SIPA pokazati zbog ceka postoje.
...ne kontam sta ima salkic pozivati na sastanak o svetom stefanu...on je bosnjak i niko ga nije zvao na slavu....bosnajcima nije mjesto na srbskim slavama...ne shvatam zasto se guraju???
@Istinereporter ...ne postoje dobri bosnajci....
🐖➕ 🐖➕ 🐖=🕌
@DevetiJanuar 😂😂😂😂😂🇧🇦🇹🇷🇧🇦🇹🇷🇧🇦🇹🇷
@😁😁
danas erdoan otvorio crkvu sveti stefan u sred carigrada....a bosnajci imaju problem sa svetim stefanom?....sta je u pitanju?....vjerovatno vatikan...rekao sam ja...uskoro ce bosnjaci u ime vatikana ginuti pod carigradom kao sto su pod lenjingradom.....bujrum da svi tamo kosti ostave....:)
Nije Vatikan ovo je pravoslavna crkva. Pa nije čudo on je otresao BiH kao krpu za svoje interese sa Rusijom i Srbijom.
@demowho3 ...sto?..i oni rade za pare..ko ih bolje palti oni rade za nejga....