Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko predvodi bošnjooke u rs dobro ih tretiraju
ovaj ne prestaje sa kmečanlukom
Vi iz SDA niste ni drugi red , vas treba tretirati kao zadnji red gdje spadaju ljigavi paraziti
Prestati samo sebe birati na funkcije. Sve si vladine i nevladine organizacije stavio u svoju korist, da se glasa za tebe.
Ramize, dobro si ti unovčio brigu za Bošnjake, prvo se vrati u RS....lako je živjeti u FBiH a Bošnjake prodavati u RS-u....godinama si ti dobro plaćen od Dodika...Nisu povratnici više ludi odužiti će ti se u oktobru.....prodana dušo....
Evo i Ramiza, čovjek se pojavljuje samo pred izbore, dvadeset godina je u institucijama RS-a, prestavlja Bošnjake u RS-u, ništa za njih učinio nije, izbroji se Dodiku i pobježe za svoju Tuzlu gdje živi a vi Bošnjaci patite se u RS-u...Ramize stidi se.....u crno si zavio Bošnjake u RS-u....
tebi je uredu.. ti si na budzetu.. ti si prvi red..
ovi političari imaju jednu priču kada su u izbornoj bazi,drugu kada su u drugom entitetu,treću na ovoj televiziji,četvrtu na onoj,petu za strance itd.
Cim vi druge narode u BiH prestanete tretirati kao gradjane drugog reda .
Usli u rat sa avionima i tenkovima a izasli iz rata na traktorima. Ko je to ? Hahahahahahhahahahahahhahahahhahahahh
A. Delon...
To kako su Bošnjaci tretiranu u RS-u je svršen čin, uglavnom nebulozom prvo o formiranju tog suludog entiteta, a zatim i odlukom da Srebrenica bude u RS-u, takve autogolove istorija ne prašta. Dodik je neosporno jedna nepromjenjiva bukva s kojom nema razgovora. Žalosna je činjenica da su Bošnjake u RS-u su zeznuli "njihovi ljudi". Napravljeni su ustupci poslije kojih teško da možemo nazad.
a sa alijin malim ridjokosim iz trezora ima razgovora..malo malo preti srbima i hrvatim ratom...a sa se zarati ne bi vas ostalo za seme
@dikobraz Ratovanje ostavljamo Srbima, to je ipak vaš domen ekspertize i omiljena istorijska aktivnost. Imali ste priliku u više navrata da nas počistite, ali ispucavate samo ćorke. Treba vas neko obavijestiti da je za dobrok ratnika potrebno srce i hrabrost, ne samo prljava, divljačka narav.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kakva je razlika izmedju paroha iz Krusevca i Vladike Iz Bosne? Prvi dila drogu drugi guzi djecake.
Majka ga je sakrivala od pogleda
Njega i cvijanovicku za izbor mis....
Bitno je da ti nijesi u ,,redu".
Napis'o Rvat na fejZbuku "Mrzim muslimane", a Srbin ostavi komentar "kradem".