Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reforma policije entiteta RS!!!!!! od 7000 policajaca u entitetu RS Bosnjaka je 300. Prema ustavu rs Clan 97. mora se popuniti prema popisu iz 1991 godine !!!!!
Pa što to SDA i Salkić, koji su na vlasti od Daytona, nisu do sada popunjavali i riješili?
Boze sacuvaj, izgleda da se Salkic probudio iz dugogodisnjeg zimskog sna. Daaaj budi covjek jednom, ukloni se vise i pruzi priliku mladima koji su i pametniji, posteniji, sposobniji i manje lijeni od tebe.
Dobro je ,Salkic cita Klix komentare i tako sad trazi od OHR da preslozi kockice.
Uhljeb, Salkiću u strukturama R.S. si 25 godina, ojadio si Bošnjake povratnike, pojavljuješ se pred izbore samo, a ovaj drugi Hurtić treba objasiti kako u njegovoj rodnoj Grapskoj SNSD prije par godina dobi 150 glasova iako je čisto Bošnjačka sredina. Toliko o borbi za povratnike.
ma bjezi salkicu neozbiljan si
Salkiću, naljutit ćeš Nikšića. Pa znaš da je poslanik u skupštini Rs-a Srđan bivši vojnik tzv.VRs-a koja je osuđena za Genocid nad Bošnjacima. Podršku u reformi policije nećeš imati podršku SDP-a. SDP je protiv
Reci im punoglavac.
Slika izgleda kao da je AI generisana
Ti sta god kazes niko ziv te ne shvaća ozbiljno nit registruje uopšte UHLJEBU DOŽIVOTNI .
Zatucani chetalji misle da mogu nesto, a svi misevi gladni kad dodju u Sarajevo da im mi damo para za hrane
Nevezano sad za ovo, al ne mogu da vjerujem da si nudio nani Fati 1.000.000 KM da premjesti kucu