Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka ovaj politicki predstavnik Sarajeva kaze kako Srbi u FBIH ostvaruju prava koja on trazi za Bosnjake u RS ?
jest covjek odvratan
bosnjaci su gradjanio republike srpske kao i svi ostali i naravno da nikad nece imati neka veca prava od drugih ili povlastice...pogotovu ako znamo da su oni ratovali protiv republike srpske i nisu postovali njen ustav....
Ovo je sve u cilju homogenizacije da bi otjerali milom sto nisu silom..
odluke Ustavnog suda svake drzave moraju da se postuju pa tako i Republike Srpske
Rs je entitet a ne drzava..a sto se tice presude pravo i pravda su ovdje dva razlicita pojma, ali to je vec druga prica..
na papiru je sve tako...ali u praksi...koji to entitet na svetu ima ustavni sud,policiju,vojsku,zastavu,himnu,grb,granice....da ne teram dalje...pise da je entitet..i na autobusu pise lasta al ne leti
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Raspametili su nas. Pogledajte samo onaj cirkus koji se godinama pravi oko Boška i Admire, "sarajevskih Romea i Julije", cijeli grad zna o cemu se zapravo radi ali sipaju nam u glavu neku šuplju kretensku pricu. Pocece nam djeca vjerovati u sve to koliko su agresivni. Snimaju filmove, pišu price, rade se dokumentarci. Zabranjeno pušenje snimilo pjesmu. I šta ce biti za 10-20 godina kad polahko uvehnu ovi koj su sve to preživjeli? Kako cemo se sjecati rata? Po Srdanu Aleksicu, heroju, nadcovjeku, cestitom Trebinjcu, po Bošku i Admiri, po još nekom tamo Srbinu kojeg ce izvuci iz naftalina i promovisati ga u vrhovnu moralnu velicinu jer je recimo sacuvao fotografije iz porodicnog albuma ubijenog Bošnjaka pa poslije 30 godina predao djetetu ubijenog koje se sasvim slucajn zateklo u Foci u koju je došlo iz neke Amerike ili Australije, zaboravivši i jezik i ko je i šta je. Pun mi je kufer ovih sranja. Ovaj rat bio je sasvim nešto drugo, nije Trebinje Srdan Aleksic, Trebinje je Božidar Vucurevic i ostalih 99% trebinjskih Srba koji su sa kamama i puškama u ruci pobili i protjerali i porušili sve što je podsjecalo na islam i muslimane. Nije ratno Sarajevo Boško niti šta ja znam tamo nešto, ratno Sarajevo je Enver Šehovic, Zaim Imamovic. Prica o ratnom Sarajevu treba da bude prica o paklu na Žuc koju su odbranili borci iz Istocne Bosne. Prica o ratnom Sarajevu je prica o ovodunjaluckom džehennemu koji su prošli branioci Stupa i Otesa koje su gazili tenkovi po rovovima. Prica o ratno Sarajevu je prica o okruženoj Dobrinji gdje su civili živjeli u istim zgradama gdje su bile linije i gdje je razmak izmedu naših i cetnickih položaja bio na 20 metara i td... I što da ne, prica o Sarajevu i prica o ratu u Bosni je prica o vrhovnom komadantu Aliji Izetbegovicu kojima mnogi ovi demonstranti spominju mater redovno, to je prica o herojima Bihaca i Krajine, herojima Mostara, Goražda, Srebrenice, Žepe, herojima Srednje Bosne i svim ostalim koji su svak na svoj nacin prošli pakao. Ne smijemo dozvoliti da sjecanje o ratu bude sjecanje na dezertere, kriminalce i td, da nam se nekakvi izuzeci predstavljaju primjerom koji je centralni u ovoj cijeloj prici. A saznace se istina inšallah. Titoisticka stoka pljuje po "istocnjacima" i Sandžaklijama, a ti "papci Istocnjaci i Sandžaklije" su po svojim bespravno napravljenim kucama držali pola linija u ovom gradu, to svak zna, kreni od Ilidže pa preko Vogošcanskog ratišta. Ali šta znaju šminkeri, u nekim naseljima od 20 stanova bio je jedan borac, a negdje nijedna muška glava starija od 15 godina nije bila a da nije nosila pušku.
Svaka ti cast na komentaru! Ziv i zdrav bio hiljadu godina!
@Majoo Apsolutno ti je svaka na mjestu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
republika srpska = genocidna tvorevina srbi = genocidan narod
Zakoni genocidne tvorevine nisu vazeci, uskoro sljedi rat...
Vazeci su itekako pitaj Salkica nakaradnog :))) Samo vas genocidisati treba
jooooooooj vidi mu cuzne....i on mi politicar??? pobjego sa sela da ne ore njive,i on predstavlja nekog i nesto,a pricat ne zna kako treba...eee kisooo samo padaj sve nas potopilo dabogda...kakvi smo bolje nismo zasluzili.