Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muka mi kad vidim ovog ublehasa.
potpisu ljudi svasta pa se ponisti tako ce biti i sa ge tzv rs
Ove cifre za nabavku opreme više ukazuju na korupciju i pokradanje budžeta nego na ozbiljno naoružavanje
Pričajno koripciji u genocidnoj kad ti tenk dosje pod prozor mater ti glupu ebem i guzcu!!
Ramiz je slika i prilika raspale, nesposobne i impotentne bosnjacke politike. Rodjeni luzer.
Po ugledu na Palestinu iselite Bosnjake u Federaciju i ne pruzajte sansu da ponove genocid i genicidne namjere. Nakon toga svi politicari njihivi sinovi i muska familija fatite se pusaka a mi cemo aplaudirat ili iz Sarajeva Tuzle Zenice i Bihaca ili odnekle sa sa strane.
Trojkaška gamad i ne primjećuje oni su na wurpskom putu. Veleizdajnička gamad
Što mi ide na k..c ovo kad političari kao novinari izvjeśtavaju. Genocidna gamad izdvaja kombinovano 300mil km za Mup. Trojka čakni ćuti. Neikakvog odgovora. Srbija, hrvatska i genocidaši se naorižavaju a ovi majmuni ko biva evropaki put i kako ostati na vlasti.
Bune se pro5iv povecanja budjeta oruzanim snagama a u isto vrijeme povecavaju teroristickoj policiji.
Jel to onaj sto se brine o bosnjacima i ima rančeve i ville po pciju a od nane Fate trazio tal da proda dvoriste za crkvu.
Ovaj se Salkic nakro para ko biko .. samo trabunja nista konkretno.
Prije bi se rekli da manipulise sa budzetom kako bi povecao potrosnju u ERS, I prikazao laznu PDV potrosnju, da bi ostvario raspodjelu PDV-a preko 33%, a sakrio stvarnu koja je ispd 18%.
Svi shvatamo ozbiljno Dodika, i jasno znamo čemu teži,bar je iskren.ako ima nešto dobro u tome nikada nije spomenuo nasilno odcjepljenje sukobom, već politčkim djelovanjem.A tu ulogu ima međunarodni faktor i odnosi..Ako se to poklopi neće niko moći spriječiti pustiti će nas niz vodu..Ali u ovoj konstalaciji odnosa u narednih 200 g nema ništa od toga.
Tvoja SDA je za 30 godina vladavine od Federalme uprave policije mogla vojsku napraviti al draze vama u dzepove svoje gurati.
Veća prijetnja po Bošnjake od tebe i tvoje partije ne postoji!
Sta ti predstavljas majke ti?
tebi sve problem i crno majmuncino odvratna mars u pm
Dok ne ulazu u plate policije ne treba brinuti. Nezadovoljni policajac loš policajac. Pravi problem RS a ne drugome
Ako mogu ovi po Tuzli da se naoružavaju,mozemo i mi.