Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjaci ne brinite, dok je Bakira i SDA, ima Bosne do Marijin Dvora...
Salkicu islamizirani Srbine, je li ti HDZ kriv sto si ti isao kod Fate u kucu i trazio joj da proda kucu, a ti sa njom da podijelis pare. A sam si isao, da ne bi bilo svjedoka. I poslije si pravio Fatu ludom, i lagao da izmislja. Koliko si Salkicu familije uhljebio
Salkić za sebe u RSu traži legitimno predstavljanje a ukinuo bi ga Hrvatima u FBiH..
A je l' legitimno predstavljanje kad u gotovo homogeno bošnjačkim sredinama, Hrvati su na svim rukovodećim pozicijama ili su jednostavno na državnim jaslama. To vam je SDA dala, kao i naprimjer ministarstva finansija na svim nivoima. Znam, malo vam je.
Ramize,nedaj da te slikaju,sramotis bracu,jbga...
prava prodanah konjska bosanska glava
Ne treba im se poustati ! I dozvoliti podjelu Bosne ! Tudjman je umro davno, al njegovi planivi nisu .
Matthew Palmer, specijalni američki izaslanik zadužen za izbornu reformu. A te bi jedinice, objasnio je Palmer, bile regulirane na principu elektora. Konačan model nije ponudio, ali po stavovima iznesenim na sastanku u srijedu, ovaj američki diplomata smatra da nejednaka vrijednost glasa ne bi trebala bila problem. Što, opet, znači da bi se išlo u korist HDZ-ovog prijedloga da u Federaciji budu dvije izborne jedinice
Palmer ce ga lagano popusiti , ne zna gdje je dosao ?! 🤣
Gosp.Salkiću:..sve ste rekli , i da Evropa ima stida sakrili bi se u mišiju rupu , a ne iznosili prijedloge koje oni nigdje nemaju u ikviru svog zakonodavstva.Na kraju , Eu-sud ta ljudska prava jasno je rekao: svim stanovnicima(građanima) BiH se trebaju omogučiti ISTA PRAVA ..., I šta onda dalje mudrovati...? Hoće li Evropa srednji vijek , i veličanje ratnih zločinaca da proglasi za NOVU NORMU...koju moramo (samo Bošnjaci) prihvatiti...
Ja kada vidim ovog seronju, tačno bih mu zatvorio wc, pa nek se uaere u gaće.
Stalno ti Salkiću pišem na profil da se slažem sa istinom koju govoriš.U pravu kad je licemjerni zapad u pitanju,karakter rata itd, ali nikad da mi odgovoriš kad će mo mi koji smo preživili genocid,progon,ubijanje,paljenje i pljačku na ,,zajednićki"kazan,zajedno bratski nositi teret i posledice agresije a ne ja 382KM a ti 10X toliko i crna ful limuzina.Nije to ni ljudski ni vjerski uredu niti će obezbijediti potrebno jedinstvo za nedajbože neku buduću agresiju na BIH.
koji je sad ovaj,sve ista priča svaki dan pa dokle više,molim vas prestanite svi
Ti si us.. motku sa nanom Fatom.
Oliver Varhelyi, tokom posjete BiH prošle sedmice “eksplicitno izjavio da je zakon o negiranju genocida također otvoren za pregovaranje, kao i pitanje da li bi centralne institucije ili poddržavni entiteti trebali biti nadležni za državnu imovinu.
Oliver Varhelyi, tokom posjete BiH prošle sedmice “eksplicitno izjavio da je zakon o negiranju genocida također otvoren za pregovaranje, kao i pitanje da li bi centralne institucije ili poddržavni entiteti trebali biti nadležni za državnu imovinu.
Javio se ko treba prodao si guzicu za poziciju i sada šuti ovo samo kmečiš jer ti je rečeno
Sutra poslije izbora vi bi opet u zagrljaj sa negativcima genocida i nositeljima EU vrijednosti. To koliko se vi volite dokaz je SBK/KSB. HDZ svečano dočeka zločinca Kordića Vi lobirali kod komesara SBK da osigura sceremoniju dočeka zločinca koji je kriv za ubijanje 116 muslimana u Ahmićima.
zar nisi znao to su nositelji eu vrijednosti !!!
Katolicke separatiste samo najuriti onako kako su to i Britanci uradili.