Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet ti ramize zdimio sa posla a nisi pit'o Baju!? Bogami će ti opet otkrkati od plate a ti bleji po uzaludnim kongresima dok ti oči nepobjele! Plaće nejma ako naljutiš Baju!
Opet ti ramize zdi io sa posla a nisi pit'o Baju!? Bogami će ti opet otkrkati od plate a ti bleji po uzaludnim kongresima dok ti oči nepobjele! Plaće nejma ako naljutiš Baju!
kada se bude snimao film o bosnajcima ramiz ce dobiti glavnu ulogu...fotogenican je...
@KafaNaDriniy... jeste fotogeničan je k'o Kulaš
To jarane,nemoj da ostanes bez fotelje vidi se koliko je zelis.Promijeni stranku i eto vlasti..🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
svako ga ismijava jer ima konjsku glavu, i tako ignorisete mogucnost ustvari moze biti upravu. on ce ostati sa konjskom hlavom a vi mozda i bez.
jah...sve mi se cini da i ti imas konjsku glavu.....:)
Ne vjerujem u Darvinovu teoriju,al tebe kad vidim ...
On i Ljubić, rame uz rame, braća Hrvati.
I Salkicu vi I pored svega podrzite Dodika u vezi slucaja Davida D.
A koliko Srba živi u Republici Srpskoj?
Dovoljno
nakacis mu glavu na stap i mozes farbati kutove...
najljepsi bosnjo koji se ikad rodio
Ko normalan hoce da zivi sa poturicama?
VJERUJEM TI TO SALKIĆU...VIDI SE TO I IZ ANALIZE KOJE SU ZA VLADU GB NAPRAVILI ENGLEZI...RIJEČ JE O RUSKOM UTICAJU....SRBI TJERAJU PO SVOME...IZAZVALI SU SVE RATOVE NA BALKANU, RASPAD SFRJ, I SVJETSKI RAT I ŠTA SVE NE.....TREBA SE HOMOGENIZOVATI I SPREMITI....OTCJEPLENJE ZNAČI RAT.
Prijetiš praznom puškom Ragibe. Praznom puškom i još praznijim stomakom... Ne traži vraga
Ajdeee, šta nam to vaziš nesrećo?! Biba ti bi jopet državu ko što bi Juga aaa?! Pa što je skrkaste?! Veliš da sam ja sam na sebe bio agresor a ti se odbranio? Svuđe bi ti da budeš ravnopravan a nas srbe da zoveš agresori? E baš si prećero zamize! Nego vodi računa ine klepeći nanulama mimo Lapišnice, nije zdravo dati kažem pravo!
nije ni cudo nakon sto je bakir prodao srebrenicu bilo je i za ocekivati da ce dati dodiku da se naoruzava samo da taj isti bakir bude zadovoljen svojim licnim i pajdaskim interesima sa dodikom
Bakir se tu pita kao kao i babuka mu rahmetli. Šta on može zabraniti ili dozvoliti bilo kome u RS?!