Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni ti ga puše salkaneeeeee
@DjikanuPodrumu Nije mi jasno kako priča protiv države u kojoj prima platu ovaj Salkić.
@TravunijaSrpska a kako cijeli SNSD u parlamentu BiH prica protiv drzave a prima placu?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nismo dugo cekali na Salketov odgovor. I to ne bilo kakav odgovor, nego filozofski mudro, monaski mirno, vojnicki hrabro. Kako to samo on zna. Nikome Ramiz nije ostao duzan. Borba se nastavlja.
Salkan je do juče bio Dodikov ćovjek i šta je od Dodika drugo oćekivao. Pitajte Durakovića. U Trebinje došao i smjenio imama koji je prvi došao u Trebinje i vodio podizanje 7 srušenih džamija ali nije bio po volji Dodika. Postavio svoljevoljno novog koji je izdržao 5 mjeseci.
@mali od skandala. Upravu si,ali nije to niśta. . Imaju neki viśu funkciju a vilu na dedinju,naravno legalno pd skrome plate.
Mirno spavaj Salkane i nastavi urušavat gen. tvorevinu. Ronhill ništa ne može i vata ga panika.... Izbori se bliže , a west mu nešto sprema.....?
Mandibula
Nebitno koja je stranka i kakve probleme rjesava ili ne rjesava, ovo je odlicna reakcija. Kulturno mu je rekao "ko te *ebe i tvoja smanjenja".
Hebo majku da nije na kraju izvaro Nenu Fatu Orlovic?????!! Ljudi treba provjeriti zenu!! Cim SDA prica o merhametluku znajte da je nesto ukro vec ili slago samo se ne zna jos sta je....Ja mislim da je Fatu Orlovic nekako prelomio :((((((((
Sto su nekima ukusne corbe is lonca Scepe Radoncica i njemu slicnih.
@ferhat_80 i SBB lopovi :)
Lik podpredsjenik RS a zivi u Tuzli tj u Federaciji.Koji K... lafe. jebem nas debile. Kurac bi ti idiotu djaba radio
salkic pakas naizvrat
Ova dosadasnja situacija u SDA se moze objasniti kao:"Branimo partiju sve dok nam partija uhljebljuje familiju.Kad presusi bara onda je napustamo ko zadnji lesinari".Nije ni cudo sto smo toliko dozvolili Covicu i Dodiku kad nam najvecu partiju vode placenici koji za pare prodaju drzavu. Ljevica jos gora,kod njih nije ni do para koliko je do egoa. Jesmo najebali.
Hahaha,Jebe zbunjen normalnog 😂😂😂
Svaka cast za ovu izjavu.Nivo!
Kad Dodik pocne da kara malene talibane kada bude predsedavajuci. Ima da dnevno bude po deset vesti o njemu. A maleni talibani ce i dalje ziveti u imaginarnom svetu kako je BiH drzava.
Bas citam kako su svi bivsi, (a i sadasnji) predsjednici Amerike cestitali 10 godina nezavisnosti Republike Kosovo...
Jos je gospodin Dodik dobar covjek.Ja mu ne bih dao ni pure da se najede.Toliko o merhametu.Supcina.
ovu Ramize stavi za profilnu
Prototip ljepotana balije 😂😂😂Svi ste vi ramiz 😂😂
@Pa Zeljko je za njega maneken 😂😂😂
@zakzak. Decko, ocigledno si opterecenjen sa onima od kojih si nastao.. Ti si samo srpski otpad, ne trudi se bzv.. 😂
Srek..