Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Balije u Balingenu.. :)))
Labrnjas otiso po donacije da se moze kandidovat na izborima
》CI=CŽR=RVI 《 🚫STOP DISKRIMINACIJI🛇 Jednaka prava za sve!!!
SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji..
Opao ti je šećer, uzmi insulin, nisi sav svoj.
@SrpskaTravunija2 Ma šta reče..............SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja ako bi sutra otišao, pomagao bi BIH onako kako je ona meni.
Čim vidiš ahmediju na slici odma znaš da tu nisu čista posla
u pravu si
zahtjevamo da nam dijaspora svakog mjeseca salje po 500 eura...to za njih i nisu neke velike pare a nama bi dobrodosle....
malo je 500, barem 1000... sa 500 eura bi ti mozda sta zafalilo pa bi ne daj boze morao radit sta, a ovo miljica garantica da ne moras nista
@dauta998 ....ne treba pretjerivat...malo bi se i ja stisno....