Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne mogu da vjerujem, pa zar nisu dobili bar oni koji su zbog vas pobjegli iz BiH?
Salkic je posten i vrijedan covjek za razliku od njegovih konkurenata koji su ofarbani svim bojama.....
#Hadzikadic
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 MIRSADE, BRAVO BUDUĆI PREDSJEDNIČE, konačno im treba očitati lekciju, KORUMPIRANIM I PLAĆENIM POLTRONIMA. JOŠ JEDNOM BRAVO I KAPA DOLE Hadzikadic2018
Tacno jer ja imam familiju sa adresom u genocidki gdje ih se 5 iz te porodice uredno prijavilo za glasanje a samo je glava porodice dobio kovertu.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Napokon! Imamo priliku glasati za člana naučnog vijeća u USA profesora HADŽIKADIĆA. #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno.
zatamnite malo ovu sliku, prepada se narod ;)
ebo te listic u sh u pak. lopove.
Bravo gospodine
Hemuli iz mumijeva nam politicar eto nam drzave!
@FIGO10 Mister Gerison iz South Parka
da li ti gradjani u inostranstvu spadaju u onaj milion koje ce dzaferovic zaposliti???
Mrtvi ne glasaju. Izgleda da si propustio danasnju terapiju.
ne znam zasto dozvoljavaju dijaspori uopste da glasa ..... nece vam neko tamo u Minhenu, Kopenhagen, luksenburg, belgiji krojiti nasu sudbinu.....lako je njima sa daljine gledati na sve ovo......
@ogledalce oni su bolje upuceni o vasoj sudbini nego vi svi.Nisu optereceni teskim zivotom.Da nije njih, sta mislis kakva bi bila situacija u BiH?Moje misljenje je: oni imaju ista prava kao ti i svi drugi.Oni su gradjani BiH sve dotle, dok ne uzmu drugo drzavljanstvo.