Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
istina je to, kao i uvijek treba razlikovati srbe bosanske od srpskih , to su dvije price.. bosanski srbi se nikada nisu pomijesali sa turcima.. i hvala bogu, neka nisu.. za ostale, ne znam.. mada mi je zao srpskih srba, jer su morali
@free sppska eto znam,jer drugacije ne bi u bosni i hercegovini rata ni bilo..o cemu ti pricas i ko li si?
@oj livado... smjesno ti je ime, ali za razliku od imena, sve o cemu ti pises -nije.. nadam se da imas porodicu koja ce biti s tobom, ili suprugu i djecu ..prijatelje.. sretna ti nova godina!
droljetina
@oj livado... jesu tebe vjerovatno tesko ranili, ali, nisi jedini.. i oni koje optuzujes i mrzis, su jednako ranjeni.. da li ti, i svi ostali, to razumijes???? ..koja nemoguca situacija i enormna glupost je sve to skupa?!
Mi baHlijaci smo se branili i u odbrani k.lali na S.rpskim bjekovnim ognjistima.Na istim ognjistima gdje su na pretci zivjeli,dok nisu dobili vrecu brasna.I onda smo sa ponosom docekivali svakog okupatora.I sa i.konama na tavanima koje su nam djedovi ostavili ako se vremena promijene i sa a.lahom medju zubima,izgovarajmo rijeci cara Murata: ne stvorismo S.rbinu veceg neprijatelja od S.rbina p.oturice.Iako u nama tece cista H.riscanska krv
@Dado Ti znas dal se neko mesao ili nije. Bolje se zabavi pitanjem zasto vecina muslimana nikakve veze sa Bosnom nemaju, nego su izbeglice koje se povlacile sa turcima mahom sredinom 19og veka.
@ dado banjaluka.. koji slucaj.. jel\' ti smrdis ili mirises?? klasicni sizofrenik.. nemoj vise nista pisati, vidi sebe, ..sretno!
To su oni muslimani koji su se 95. spasili če.tničkog noža pa su ih sada tužili da unište sve svjedoke. Če.tni.čka ideologija je ravna hi.tlerovim gasnim komorama. To su oni muslimani koji su se 95. spasili če.tničkog noža pa su ih sada tužili da unište sve svjedoke. Če.tni.čka ideologija je ravna hi.tlerovim gasnim komorama.
To su oni muslimani koji su se 95. spasili če.tničkog noža pa su ih sada tužili da unište sve svjedoke. Če.tni.čka ideologija je ravna hi.tlerovim gasnim komorama. To su oni muslimani koji su se 95. spasili če.tničkog noža pa su ih sada tužili da unište sve svjedoke. Če.tni.čka ideologija je ravna hi.tlerovim gasnim komorama.
Samo vi velicajte nasere on je i razlog sto vas vise nema tamo. Zanmo mi tu sortu, dosli pre 150 godina sa povlacenjem turaka, tako i nestali.
Samo da vas napomenem da istorija nije od 1992.!!! Od agresije osmanlija onda na ovim prostorima onda ovdje ne bi trebalo niti spomenuti Islam a kamoli šta drugo!! Ko je bio Mehmed paša SokoloviĆ za neupućene? Nekadašnji čatac i nesuđeni monah iz Mileševe, od njegovih rodnih Sokolovića, preko jedrenskog saraja i Enderuna i najviših državnih funkcija u Carigradu, iako preobraćen na islam i iskreno veran novoj religiji, nije nijednog trenutka zaboravljao svoje poreklo, što je pokazao svojom popustljivom politikom prema Srbima i, samo njegovom zaslugom obnovljenom Pećkom patrijaršijom, na čijem je čelu ustoličio svog rođenog brata Makarija
ubili,vlah je sam krepo od straha.Mislio eto Nasera, kad ono samo Huso i Ibro. Svašta od vlaha.
podrinjske poturice najgore od svih, bahato su jahali konje, sad jasu na 24%
Naravno da nece...pa nije vas Josip Broz gonio 20 godina poslije 2.s.r. Znao je on sta su cetalji...mi Bosnjaci smo vas imali dva puta upoznati...i nazalost, uvjek smo dobili po siji. Srpske civile su ub-ijali, i oni koji su to radili treba da odgovoaraju...takvih je 100 na tlu cijele BiH... Bosnjacke civile su ub-ijali, i oni koji su to radili treba da odgovoaraju...takvih je 10000 na tlu cijele BiH. I dalje mislis da smo isti? Kada bi vam zatvorili sve one koji su okr-vavili ruke u protekloj agresiji na BiH, pola populacije bi vam dozivotno truhnulo u zatvorima kao ratni zlocinci. Genocidan narod, pa im nije neobicno. Nego, jeste li podigli kakav spomenik za covjeka, Ferhat-paša Sokolovića, koji vam izgradi grad BL?