Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srpska istorija je puna ovakvih slućajeva, te Miloš otrovao Uroša, onaj onom otkino glavu, onaj pobio stričeviće radi krune i evo sad opet se sve ponavlja samo radi fotelja.RS se raspada iznutra po šavovima. Hranili su se time da ih mi kecamo, odmah su jedinstveni, čim ih čovjek popusti krenu se međusobno klati, stoga je najbolje pustiti ih jedno vrijeme... raspast će se oni i bez nas i to prvo na dvije RS, a onda totalno.
Hvala bogu da se vec jednom krenulo protiv podobnjaka i nesposobnjakovica
Dobacila i do Amerike
Sad ce opet neki "referendum" za ujedinjenje bratsva i jedinstva i ocuvanje nacionalnih interesa i ovog i onog i haj u pm više.. ode nam Bozo Vreco i ko zna koji po redu talenat iz drzave.. pih
Stani malo pa zar ovi nisu produzili zivotni vijek kod stanovnistva rs za 4 god.?
Srbi najbolje vam je idite u Srbiju, s tim da mislim na ove nekulturne i bezobrazne koji je zele jedinstvenu BIH, a ovi koji zele i zele radit ostanite da zajedno gradimo mir i srecu. lp
Željku bez Duduka vi biste i preživili nekako, u tandemu oni su katastrofa.... Mijenjat nju a ovoga ostaviti je ćorav posao ... !!!
Ode i Dane Malešević, je3o mu sav svijet ma7ku.
Vazduh treperi, kao da nebo gori.
Bosna i Hercegovina TV Reality 24/7, a u realnosti je Survivor 24/7
Boga molim da Dodik ostane jos koju godinu da razgradi RS u proste faktore.
Dok se to rijesi svakako ce novi izbori
Auuu,sad ćemo ga svi redom popushit!
Ode i Dane Malešević, sve mu žive je3em.
Napusi se Zeljka, i napusite se nacionalisti sto pisete sranja
ma to će se raspast ubrzo, Kanton Sarajevo ima višestruko veći budžet nego cijela RS, to sve govori
Ode i bolesnik Dane Malešević, je3o sve svoje mrtve.