Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje su sad "Zelene Beretke" i lažni boraci Švrakić-i ? Zasto sad ne protestuju ispred suda BiH ? Ovo PRIVATNO udruzenje Švakića treba odmah ukinuti... samo džaba sisaju novac od drzave kao "udruzenje" a to zasigurno nisu!
GUZI
opet ste svi glupi sto se svadjate i raspravljate valjda ima sud da utvrduje jel on kriv ili ne , vi samo produzujete vijek mrznje...
E baš neka se izjasnio ... A šta će kad mu se dokaže krivica ... ? ? ?
E baš neka se izjasnio ... A šta će kad mu se dokaže krivica ... ? ? ?
Zlocina je bilo, to je fakt, ne treba kopirati ove pocetnike i poustajase, koji nijecu sve i svasta. Jos malo ce ispasti da su bili na marsu od 91-95.g. Sakib je kriv sto to nije procesuirao, a trebao je, bez obzira o kome se radilo. Da je to '95 uradio, sad ne bi bilo gdje je na zalost.
Odmah uvesti smrtnu kaznu!
@puJ-do Nebi,svaki dan bi po jedan bosnjo na elektricnu stolicu.Hahahaha
Gdje su sad oni sbbovi uhljebi za peticiju oslobadanja mahmuljina jb..li vam fahro sve balij...sko/cetnicko
Ja znam da je moja porodica bila istjerana kao zivi stit preko ozrena u vozucu kako bi se zaustavilo napredovanje ARBIH. E sad nisam nikad cuo da je tuzilastvo nekoga osudilo il procesuirali za to neljudsko i nehumano ponasanje. A ovo sto je uradjeno za par srba e jbg kao i za bijeljinu il neku drugu opstinu sto kaze cvijanovic kolateralna steta. No ja se nadam da ce neko da optuzi nekoga za upotrebu civila kao zivi stit tih godina na vozucoj i vlasicu. Il imamo budale kao sto imamo koji samo o svojoj guzici prinu
turinzhe, stvarno, sta vam je, nikad vas vise nije bilo ovdje?
Naravno da nije kriv. Jeste li primjetili danas vise tekstova na portalu Avaza, potpisanih od njihovih novinara a pisani ekavicom. Kako mi izgleda Avaz postaje srbijanska novina, sto on od pocetka jeste. Cita li onaj Faruk Vele novine gdje je urednik, sahranice ga Fahro radi propusta. Pola portala i novine je na ekavskom. Da nije KOS preuzeo Avaz. :)
generali naše armije su krivi jer su stali 95,trebalo je ići do kraja i protjerati srbe preko drine,sad bi živjeli u normalnoj državi
@Onaj Altijanin Jel ti to rekao tata ili si ti izmislio?
Ako bude rata,vec vas bosnje vidim u Turskoj
Ne smijes se ni braniti vise.A Rusija stavlja veto na rezoluciji o Srebrenici. Jel to politika i zakon i pravda? Ko god je kriv neka odgovara licno. Znaju se imena ko je to radio,tacno se zna. Ko u ratu moze doci u jedinicu gdje je 50 naoruzanih ljudi kojima su poklane porodice da im kaze EE MOMCI NEMOJTE??? Ko je kriv neka licno odgovara,dostavis spisak boraca i odvojih kriminalce.
bas tako. ko je 95. mogao zamjeriti ili reci nesto vojnicima u srebrenici, znajuci sta su naserovi borci radili po podrinju 92-95. bravo za tebe. bajdvej fenomenalan ti je nadimak. ja cu svoj promijeniti u george clooney, mislim da takodje nije daleko od realnosti.
zlocinac i to kolovodja slobodan do sada i jos se vodi rasprava u 21 vijeku o tome cc
Onaj ko brani svoju zemlju naravno da nije kriv..... Tužno je jedino to šta iza njegove odbarne ne stoji država za koju su se on i Armija BiH borili....
Logika retardirana. I Staljin je branio svoju zemlju pa je opet dao da se ubije desetine hiljada nedužnih civila. Ako se utvrdi da je znao za zločine jedinice El-Mudžahid svakako ga kazniti primjerenom kaznom.
kriv je, jer je na sud došao bez vjerskih obiljžja ...