"Izaberi pravu kombinaciju"
0
Sajam univerziteta u Sarajevu
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ PSIHOLOG TEBI FALI Q.U.R.C.A .....
ne znam kad kaze 6000 brucosa da li tu podrazumijeva odredjeni fakultet univerziteta ili cijeli univerzitet. Koliko mi je poznato na ovim \"vecim fakultetima\" ekonomija ili pravo se upise skoro 2000 do 2 500 studenata u svim oblicima, od redovnih do vanrednih, pa sad da vidimo koliko je to 6000 koje moze univerzitet da primi :-D
Ekonomija u zemlji je ogledalo nasi fakulteta. Ogramna proizvodnja nepotrebnog kadra: pravnici, ekonomisti. Inzinjeri su nam bez ideja, iskljucivo jer je vecina profesora koriste knjige profesora sa fakulteta iz susjedni zemalja, koje su isto u tehnoloskoj krizi. Suvise teoretskog znanja bez prakse. Doktorima nedostaje osnovna kultura, to se primjeti cim se prede prag bolnice!