Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Safete Brkiću, što si blatio moju domovinu, blatio si! Kada si otišao da se boriš za neke tamo terorističke ideje, koje nemaju nikakve veze sa islamom, trebao si tamo i ostati, iskrvariti do kraja, misleći budalo, da umireš kao šehid. A ti si se vrato, da u miru ispiraš mozgove neukoj i siromašnoj omladini, budeš im primjer da si išao, borio se i živ i zdrav vratio. Vratio si se, ali u zatvor!
upravo to, na što upozoravam. Bosna je plodno tlo za ispiranje glava mladim i nezaposlenim muslimanima. Ne treba puno, stvarno
Koliko dislajkova?! Pa zar vi podržavate ove uhljupe? Jel' Reufe? Strašno!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kapica, bradurina, uh zatvorite ga i zaboravite da je zatvoren.
tvoja demokratija je na ništici.. njegovo pravo je da se nosi kako zeli..
nije tacno, sheker, svaka zemlja mora imati i zakod o odjevanju u javnosti. da nije tako ja bih prvi hodao gologuz ihiihihihihi, jebes vehabije samo su nam oni jos trebali.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja ne mogu da shvatim ove momke, prvo kako mogu sebi dozvoliti da im neko "pere" mozak? Drugo, kako njemu sa 29 godina moze biti draze da ide u pi.ku maternu da se bori ni on hudnik ne zna za sta, da pogine, da puca??? Zar ne bi bilo normalnije da ganja cure i da tuca???😀😀😀😀😀
Svim ovima treba oduzeti državljasntvo pa nek nose svoje zaostale ideologije negdje drugo, ovo je Europa a ne neka kozojebna arapska feudalna prčija.
Ovakve tipove treba protjerati iz BiH! Nema to veze sa izgledom, jednostavno ideologiji koju on slijedi nema mjesta u civiliziranoj drzavi!
trenutno 3 isilovca na sajtu
trenutno 5 isilovaca na sajtu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma ja njemu ste odma objavili ime i prezime, svaki dan o nekom pisete kako je terorista i sutradan isto pise te da je pusten na slobodu jer nije kriv. Ali neka ste vi covjeku ime objavili a ovim gadovima sto siluju djecu o nijma se pise samo "mladic" "muskarac" njihiva imena krijete... Govna ste vi svi ista vi medije. I vas treba hvatati pa po jedno 20 godina zatvora pa onda pisi lazi o drugima
mlaTko ... najbolje je da pochnemo hronoloshki, prvo s ustashama i chetnicima.... :)
hapsi
ne volim ove bradonje ali stvarno se pitam za sta ga terete? njega treba fino upitati sljedece: Zelis li da zivis tamo? ako kaze da odmah ga na autobus i pravac Sirije. ne shvatam sta je problem?
znam ja to ali zasto ga treba u zatvor? tamo zivi od mojih i tvojih para, samo na autobus, pasos proglasiti nevazecim i gotovo.
@DzamijaVelika: Ne neophodno, uglavnom je samo zabranjeno boriti se na strani država ili organizacija koje nisu saveznici tvoje države. Zato npr. u dosta bivših država Varšavskog pakta više nije kažnjivo otići u Legiju stranaca jer ona spada pod NATO čije su te države sada članice.
hapsite cetnike, majku li vam vasu. !!!!
Neki postavljaju pitanje "ko su te vehabije" evo ga jedan tipičan primjer
@sheker Vehabija na kvadrat :))
... haj shto si glupson... al shto morash dokazivati da jesi? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)