Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve ovo treba resetovat na tvorničke postavke, poganjat ove lopine što su ukrali džavu i polako oplest kako treba, dajem glavu, da bi novu državu napravili u roku od 4 godine, da ti svijet pozavidi ..
Sad ce DF SBB SDP i ostale fukare da popljuju SDA i Izetbegovica pa eto nek joj vasi pravednici Lagumdzija i Scepo pomognu svakako imaju milione narocito onaj soson Fahro
Jednostavno lijekova nema jer smo siromasna drzava, ne moze Bakir stvorit pare tek tako to je proces koji zahtjeva duze vremena a mi smo ne tako davno izasli iz rata
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Oba roditelja su mi umrla od kancera. Kakve su to muke i trume. Svaka čast svima koji se bore sa bilo kakvom opakom bolešću. Poruka moja: Ko spasi jedan zivot kao da je spasio čovječanstvo.
Zanimljivo je da ovaj problem sa bolesnim ljudima u Bih država i ne pomišlja da riješi.Seka je ovdje nebitan čimbenik, jer ona i onako nije taj kapacitet da tako nešto riješi.Sve što treba da država uradi je da izdvoji dvadesetak milijuna KM i stavi ih na raspolaganje stručnim ljekarskim komisijama koje će distribuirati sredstva onim kojim su nužna i ne stranački ili vjerski, nego kome su nužna.Ako nemamo takav KC koji je kadar da liječi platiti ljudima liječenje vani.
Nije kcus kriv ..vec drzava kakva je dobro ista imamo ..
SVE NAJBOLJE SADINA......DODJE MI DA VRISTIM OD HUJE KAD VAKE STVARI PROCITAM ....BUDI JAKA SRCE.......
Kako početi ispočetka? Kako početi ispočetka, od one 1980. godine kada je Tito umro? Tada, 1980. smo trebali doći pameti, i dati do znanja četnicima da ćemo se štiti, mnogo manje krvi bi bilo proliveno. Onda poslije toga smo trebali biti pametni i glasati za one koji to zaslužuju, a ako takvih nema, našlo bi se i tu rješenje. Kad bi bar to bilo moguće, kad bi bar to mogli....
Da ti dragi Bog olakša, i da prebrodiš to sve i ozdraviš, ti jaka, hrabra ženo. I tebi, i svima koji se nalaze u sličnoj situaciji.
a "Elita" kad je bolesna lijeci se u inostranstvu,,,a narod placa,,
Draga sestro molimBoga da ostanes ziva djeteta radi, dajte bar da pisemo peticije, mi smo masa a oni su pojedinci krvopije, mozemo puno ujedinjeni, dajte ovoj zeni medijskog prostora da se izbori za sebe!!
Donijet ce vam Bakir po jabuku,da se malo povratite vitaminima kad rode gore na velelijepom imanju na poljinama.Ako zatreba malo vise jabuka,regulisace to Saja ,desna ruka i prvoborac iz Foce.On ce ih ubrati na svom imanju od 5.000000 KM,pored Drine i odnijeti bolesnicima u KCUS.
DOLE BOSANSKA MARIJA ANTOANETA SEBIJA
Desetine mladih je protjerano sa Koševa, gdje im je uskraćeno ljudsko pravo na školovanje- volenterski staž, pa su zahvaljujući najviše Republici Srpskoj i nevjerovatno humanim ljudima u Bolnici Istočno Sarajevo završili staž i polagali državni u Banja Luci.Narod je budala koja gleda i upija vijesti, slavi svoje krvopije i tlačitelje.
Koliko će još naroda poubijati "MENADŽER GODINE"? U prošloj godini desetine naših građana su ubijeni na Koševu jer nije bilo lijekova, infuzija, zavoja, kadra.... Otpuštene su desetine, a teror nad preostalim ih je natjerao da skoro svi zaposleni idu na kurseve nanjemačkog.
Sebija gdje si bila u ratu!!!???
buzdovan , u zagrebu i usput tamo specijalizirla za par dana onako uz kavicu
Mnogo mi je zao ljudi, kojima je potrebna pomoc i ciji zivot ovisi o ovim ljekovima. A ove spodobe od ljudi koji nemaju ljudskosti i nisu sposobni da obavljaju svoj posao kako treba, neka vas je sramota egoisti zatucani.
Sadina, meni je veoma žao zbog situacije u kojoj se nalaziš, ali većini je sad važnije pljuvanje po proslavi Dana RS
Fuj fuj fuj!!!