Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
. Veladžić, dugogodišnja siva eminencija SDA u Krajini uspio je, naime, isposlovati mjesto dekana na Ekonomskom fakultetu, iako je titulu doktora znanosti stekao iz oblasti agronomije i radio kao profesor na Biotehničkom fakultetu u Bihaću. No, uz dekana Mirsada Veladžića na bihaćkom je Ekonomskom fakultetu kao profesor angažiran još jedan propali politič~ar Sadik Bahtić, nekoć lider Stranke za BiH u Unsko- sanskom kantonu, koji je prije rata radio kao trgovački putnik u tvornici Saponia iz Osijeka. Za Bahtićev je akademski angažman izravno zaslužan aktualni kantonalni premijer Hamdija Lipovaća, koji je i sebi na vrijeme osigur
ljigo k´o i shef mu. najeo se ispod sebe
Definitvno sada glasam za SBiH! Haris se poceo oslobađati kriminalaca koji su ga kostali izbornog poraza. Bravo Hare!
TO JE KRIMINALAC, TREBA GA POD HITNO ZATVORITI I ODUZETI MU UKRADENU IMOVINU. BOLJE JE DA TO URADI VLAST DOK SE NAROD NIJE PROBUDIO.
nakon uspjesne kriminalne karijere u stranci za BIH , zeljan je novog izazova ,tako da prelazi u SDP
prelazni rok poceo
Jača Stranka za BiH, jedan parazit manje!
lipovaca ga je vec zvao u sdp
Sadike sretno i zivio legendo...
sad ce gnjida u sdp