Održao sastanak s direktorima
13
Sadik Ahmetović protiv smanjenja plata u policiji
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Pisari najobičniji, na uznemirivanje ne reaguju uopšte, samo kad padne krv . Jedni likovi, stalno otimaju na istom mjestu, deset puta izašli i samo u teku zapisali. I to mi je policija, smjesni su ! A mogu zamisliti kako je ljudima, koji imaju posla sa pravim opasnim kriminalcima, a ovi dodju sa tekama. Nisu vrijedni pomena,i onaj iz vovovoda zna popisati samo, postojeće stanje .
hajde sto se svakodnevno susrecu, vec sto svakodnevno okrecu glavu od njih... pa prije je bilo nepojmljivo da policajac sjedne i prica u kladionici, sa pijacarem, da stane i prica sa preprodavacima robe, ako je to radio radio je kriomice sada to rade sasvim otvoreno i samim tim ne daju povjerenje u policiju...
Jadni mi sa ovakvim neukim i neobrazovanim ministrom sigurnosti
ccccccccccccc
a kazu da romi nisu zastupljeni u drzavnim institucijama
Nije ok da se smanjuju plate sigurnosnom apratu društva u trenutcima smanjenja plata svima jer, global smanjenje plate destabilizuje društvo, utiče na porast nuđena poklona ili dara za okretanje glave (mito), a jedina brana koju društvo ima od svega toga su jaki inspekcijski organi i jaki policijski organi -
Pa ti ljudi u policiji rade za mizerne pare... nije ok da se smanje plate ljudima koji svakodnevno se susrecu sa svakakvim kriminalcima radi nase sigurnosti i koji nemaju nikakve ovlasti,... mislim prvenstveno na policajce, specijalce . . .