Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srebrenica NIJE PREČA od stanja u državi gosp. Ahmetoviću ako će smjena Crnadka dovesti nas ŽIVE u još gore stanje. Ali ti si samo još jedan u nisu glupan koji se pravi da je neki patriota.. a uopšte te nije briga za Bošnjacima. Pa vi ste ubili više Bošnjaka izglađivanjem i iseljavanjem od siromaštva nego Srbi u Srebrenici.
@Bakir.Je.Lopov Pa kod nas u Bihaću od 48.000 radno sposobnih 67% je nezaposleno (ZVANIČNI PODACI) računaj još par % od ovih što se više i ne javljaju na biro .. to je oko 70% ... pa zar to nije kataklizma? I šta sad.. jel narod lijen? NIJE nego nema posla... privreda mrtva, svi bježe iz grada vani.
Hebem li vam mamu i jednim i drugim i trećim. Dok narod nema posla i bježi iz BiH, vi na vanrednim sjednicama raspravljate o glupostima.
Ma jašta takva je ta vaša strategija politike već dvadeset i pet godina mrtvi su vam kao važniji od živih dok narod vapi za normalnim životom i napušta lijepu BiH trbuhom za kruhom... Jedino što znate je da širite mržnju i nacionalnu netrpeljivost eto u čemu ste svi vi najjači i najglasniji, a to je opasno i bolesno do srži. P.S. Yebe mi se za vaše pluseve i minuse ... Najozbilnije!
To kralju to se tako radi u svakoj normalnoj državi.TO je dogadjaj svjetskih razmjera
SDA, HDZ, SNSD uz par pipaka (SBB, DNS, SP i nekoliko proguranih pojedinaca) su nam kolektivno .eb.li znanje!!! Njima pare, privilegije, službena auta, putovanja, dnevnice, nekretnine, koncesije.... Nama priča, ideologija, nacionalizam, demokratija, prava, slobode...
Ha ha kanpanja se zaostrava pred izbore GLAVNE ULOGE DODO, BAKE I COVIC SA SVOJIM PIJUNIMA A SADIK SE LUPA PO PRSIMA KAO NAJVECI BOSNJAK hi hi
jedini garant za opstanak granica, jedini su koji cuvaju od zaborava zla koja su ucinjena na ovim prostorima, U JEDINSTVI JE SNAGA Bosne i Hercegovine.
Hebali te oni svi tako jedinstveno i snazno, uhljebu mali.
@dervo.finci vidim da si grlat a znas i lanut, komsiji je potreban coban?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
jah.....neces imati podršku svojih a kamoli ostalih. sve ti je to pišanje uz vjetar....
Treba stoku smijeniti, ali ce doci isti ili gori! To je bolesno bezobrazna bagra sve!
I opet SDA namješta Dodiku lagan pogodak.....
narodno pozorište.
@Tarzanbegovic Ma jok cijeli grad je pod ustašama....sve go ustaša, ha se okreneš, ono, vidiš ustašu...jel se itebi isto tako čini...
@Tarzanbegovic najgore su bradate ustaše u RS-u
Da treba pokrenut inicijativu za smjenu i tebe i njega!
@JaCuuZ Konju!!!
@OtokaBoy Ja !!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)