Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ramiz Salkić je jak ko beton. Ovi mu ništa ne mogu. Jedino da se Ramiz odlući kandidovati za hrvatskog člana predsjedništva Bih, e onda Sadik i ovaj njakav Jozo, za kog niko živ nikad nije čuo, mogu imati nekakve šanse.
Sadik, zar nije vise dosta ba...Koliko su ovi srebrenicki lesinari imetka nagrnuli na tregediji srebrenickog naroda....puuuuuuuu pogan jedna........fuj
Sadik moze samo na budzetske jaslice da jurisa, i poneku maloljetnu stipendisticu.
Izgleda da će sadik u jurišu... jah...
Ovaj Sadik 25 godina koristi Srebrenicu i živi na račun sirotinje, samo budala će glasati za ovog glavonju, Salkic je institucija za ovog firauna
Ovaj može samo šljive krečit, samo mu apetiti rastu , ko da je munirin mali
hrvati i bošnjaci su neravnopravni u RS entitetu jer nemaju šansu da izaberu legitimnog predstavnika hrvata ili bošnjaka za presjednika RSa, zato što su mlogo malobrojniji od srba. to treba vidit s čovketom kako to riještiti on zna to oko okrugli kvadrata, možda se založiti da jedan bošnjački vrijedi kao 5, a hrvatski kao 15 srpskih glasova a da se ukine konstitutivnost tako da se ope svi bunu jenaci i ravnopravan svak sa svakijem
ovo onaj..sto orgija sa maloljetnicama
Placa li jos stipendije mladim Romkinjama , covjek ne zna dvije recenice sastaviti a bio bi pol.funkcioner . Treba mu ponuditi neko portirsko mjesto i nek nam se skine sa one stvari.
I ovaj Sadik pravo voli funciju,covjek postao ovisnik,ovakvim ljudima treba medicinska pomoc..
Sta mu bi za ono silovanje,dokle je doslo. Mozda ce brzo u zatvor pa se ne mora ni kandidovati.
Savez strukovnih sindikata doktora medicine i stomatologije Federacije BiH obavijestio je javnost da danas na području Tuzlanskog kantona (TK) doktori medicine i stomatologije potpisuju kolektivne otkaze, ocijenivši da se time urušava zdravstveni sistem TK te da 480.000 stanovnika TK ostaje bez zdravstvene zaštite na koju imaju pravo oduvijek.
Da smo veliki kao Kina, opet bi falilo pozicija. Danas je samo bitno da si pozicija, direktor necega ili sef, a to doticni znaju. Kada imas poziciju sve ostalo dodje samo, od para do nekretnina. Moc svakog pojedinca u nasem drustvu iskljucivo zavisi od pozicije u vlasti koja mu omogucava onda sve ostalo, zato i jeste ovolika borba pa pogledajte samo za potpredsjednika RS kandidati Camil D, Sadik A., Ramiz S i jos uhljeba
Sva ona stoka iz asocijacija mladih sda smrdljive tqlibanske sirotinje masta da jednoga dana ovako javno laze,krade i td,balijdzistan alijin.
JURIŠAJU?
RSu i treba ovakav,,potpresednik,,. Skola,,Vladike Kacavende,,a ovaj je po mjeri,,genocidnog rs,,. Boljeg i nezasluzuju.