Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim da je i zaboravio sta znace Bonske ovlasti, jer ih nikad nije ni koristio a imao je bezbroj prilika
pa treba mu neko dati pravilnik ili sta vec na cemu su te bonske ovlasti napisane.. jer debil ih nije ni procitao ..
Bravo, bravo, svaka cast Wronecka! Bravo za SAD i UK!! Gradjani Bosne i Hercegovine su zahvalni gosp. Visokom predstavniku za detaljan i objektivan izvjestaj!
Znači istina je ono što se priča👏 RS se ukida 🔝☝️
A sta je cetnika na ovom klixu dabog sacuvaj, usa cetnici usa🤣🤣🤣
Republic Dodick
uuuh, sad je Inzko pravo zabrinut!
Ohrabrujem Srbe da se i dalje okreću braći Rusima i Kinezima
papak ne zna ni koristiti bonske ovlasti ... ne treba njemu niko govoriti jer je on NO.1 u BIH a sam je sebe pretvorio u klovna..i pustio dodiku i covicu da rade sta hoce, da ne spominjem vucica i kolindu.... i druge ... Skines iz svakog naroda po nekoliko majmuna i posaljes ih na politicka vjecna lovista i Mirna BIH ..
pozitivno je što su i Englezi Srbima konačno okrenuli leđa
Ukinuti RS i gotova priča
Ja mislim da se ovaj i zbog ovog zabrinuo
Aleluja
Koristio bi on kad bi imao muda.
Zamijenite Inzka i mozda se rijesi problem. Ovim ohrabrujucim porukama mozete samo jos vise da ga zabrinete, da covjek od secera oboli od silne brige 😒
ja samo poljacima vjerujem!
poljaci kidaju. najbolji izumi iz posljske su, poljski krevet i poljski wc!
@kontrabass i poljski telefon
dziękuję Polsce thank you USA & UK
Od tog hrabrenja mi ovfje nemamo koristi kad Inzko ili ne zna ili nece ili nema muda da ih upotrijebi.Bolje bi bilo da su poslali i mrtvog Esdauna vise bi ucinio nego Inzko ziv.