Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niksicu pozuri sa osudom u mjesanja u unutarnja pitanja hahha. Nije lako Bošnjacima majke mi, pogotovo ovim komentarima. Nije lako jedan dan pisati Bog blagoslovio Ameriku, a vec sutra im hebati majku. Sam sebi kontradikcija biti, hebena dijagnoza
Kada SAD i EU komentiraju stanje u BiH onda je ok...kada to uradi Hrvatska svi se dignu
@Roentgen79 jao i ti realno govoris, nigdje ti veze. Pa uvijek nam je Amerika bila bliža od Hrvatske hahaha
@badboy2000 I dok vam vaše muslimane gađaju dronovima bliski su jel?
Oni su pozdravil odluku CIK-a kako bi se moglo ići dalje na Ustavni sud.
Haradinaj jucer popisao EU i Mogerini. Bakir nema muda
prosao bake ispod Duge, sa sebijom, zamjena organa..
Ma nema formiranja vlasti dok se ne ispostuje Ustav, a vi se jebite skupa da HDZ-om i SNSD-om.
Znači ipak je odlučeno sa vrha da se BiH formalno i pravno podjeli izmedju naroda na tri djela . Kao djeca kada dele čokoladu .
EU I USA podržavaju genocid i etničko čišćenje, toliko o Toj Demokratiji
A jok, nego će i narednih 1000 godina koristiti popis iz 91. Odrastite, ne okreće se cijeli svijet oko bosne i bošnjaka. Povratak se nikada neće dogoditi, dogodiće se samo masovni odlazak.
Ne treba ih slusati nikako... treba raditi kontra splita .. ako se dozvoli da ambasadori i neki Eu zohar kaze to je OK a nije, imaju institucije drzave i tako djelovati.. neka neko krai ustav sad ili neke zemlje Eu, pa bi vidjeli dreke i galame ..
da li su pozdravili i povecanja plata ministrima i uhljebima...