Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi bojkotirajte sta hocete a mi Hrvati cemo bojkotirati unitarnu drzavu. I pod cjenu da propadne skroz. Ili ravnopravnost ili je nema.
Nisu USA zabrinute zbog nas, nego zbog sebe. Cijena nafte raste, kriza im je, neznaju gdje udaraju, a kod nas nema vlasti da otplacuje kredite MMF-u.
niti je pogazena ravnopravnost niti USTAV ! ! !Ode KraDeZe u opoziciju to tebe zulja.
Kompromis? Nema kompromisa kad su u pitanju otuđena ustavnia i \"referendumskih\" prava hrvatskog naroda. Ako ti lopov ukrade 1000 KM, što bi bio kompromis? đ A to, da ti vrati 500 KM? Ono, baš bratski, popola...ahahaha... Zna se kakvo je bilo referendumsko pitanje kad se uspostavljala samostalna država. Mi rekli, a možemo i poreći. To pravo nitko ne može uzeti jednom narodu. Dakle, onaj tko je pogazio ravnopravnost Hrvata, a time i Ustav, neka to i vrati. S lopovima nem akompromisa.
http://www.youtube.com/watch?v=NdW9nbspWPQ&feature=player_embedded
amerika NEPRIJATELJ ČOVJEČANSTVA BR.1 slijedi ih V. BRITANIJA
I ja sam duboko zabrinuta sto USA zabrinuta za neformiranje vlasti u BiH. Ocajno se osjecam.
narvano. dogovor tudjman-milosevic ova dva magaraca pokusavaju da plasiraju to glup i perfidan nacin
Kriivci: pod broj 1 BEOGRAD sa svojim slugom Miloradom Dodikom broj 2 Zagreb i skutorija u kojoj kao i u sumskoj republici vlada apardhejd ,treci rajh i negacije genocida
SAMO JEDNO LJETO DA DIJASPORA NE ODE NA GODISNJI U MANJI ENTITET ZVANI RS; TA ISTA RS BI CRKLA I SVI BI BILI SRETNI! HA JA!
\"SAD duboko zabrinute jer nije formirana vlast u BiH\" ovo je vec drugi clanak o istoj izjavi. Jucerasnji clanka je bio \"nekako daleko odredeniji\" po pitanju te \"zabrinutosti\". Cemu to ponovno komentiranje iste izjave. To se uglavnom cini samo ako je prijasnje izvjestsce bilo netocno. Zasto se izjave stranih politicara \"preuredjuju\" i \"nadopunjuju\" u nasim medijima. Vjeruju li stvarno mediji u to da je narod ove drzave stvarno toliko nepismen, i vrijedan laznih iskaza.
ONI 5 MJESECI UZIMAJU PLATE A VI SE STOKO SVADJAJTE.TAMAN KAD FORMIRAJU VLAST VRIJEME JE ZA GODISNJE ODMORE KOJE VI GLUPANI PLACATE.
KOLIKO SI PLACEN ZA TO STO RADIS?
Bolje se pitaj koliko ce biti vase populacije u BiH na sljedecim izborima, a te koske bacaj Dodiku nazad a ne guraj ih nama.
Oni mogu vikati \"Srbija, Srbija,Srbija, OVO JE SRBIJA\", ali narod je gladan. A oni ne zive u Srbiji. Ne zive ni u juznoj ili istocnoj Srbiji gdje je isto neimastina i kukaju kako pare idu sve za Beograd. A o Vojvodini da i ne pricam.
Od unitarne BiH vam nema nista. Smislite nesto normalnije ako zelite da ova drzava opstane.