Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Emir je cigan i od vas je napravio cigane
Preko Drine pa srbujte
Cr6o.PC @ Ti nisi SRBIN.... Srbin ne moze biti toliko glup, zato MUJAGA koristi svoj pravi nick.. Za dvadeseto i dvadeset prvo stoljece samo smo dozvolili jednom Muslimanu da se vrati svojoj vjeri i svojoj naciji Emiru Kusturici, a ti se mozes javiti u 22 vijeku pa cemo vjerovatno odbiti tvoju molbu jer si glup ko noga od stola... PROVALJEN SI, MIJENJAJ NICK..
Ih sad nam je lakse kad ste rekli
God bless America:))) da nas hoce primit da im budemo protektorat, po mogucnosti bez prava ikakvog glasa:) da smo imali normalne vođe, još bi u tuzli bila američka baza. al je ona spodoba Tihić morala i to us.rat
Neki nisu htjeli Jugoslaviju gdje smo svi zivjeli zajedno htjeli su nezavisnost, dobili su je pomocu amerikanaca, ali na kraju smo svi popusli zbog glupaka. Ko li su ti gkupaci da mi je znati.
Za Srbu Poješće te mržnja!
prije ces ti titi, nego on tebi. u to mozes biti siguran
Da hoce Tito da se vrati da vise ne zavisimo od ovih su**ka iz EU/USA, a i od nasih idiota.
Naravno, Dejtonska BiH i RS u njoj. Zar je to tako teško shvatiti? Još ako Bog da da maknemo Dodika na izborima u oktobru i sve OK.
@sr6o e moj kabadahija ..puko si po shavovima ne mogu te dotegnuti ni njemacki shusteri
admine jesi pozdravio mamu i sestre
admine pozzz mamu i sestru
^HAHAHA PUT ME ZOVE MORAM POCI HAHAHAHA EH AKO SE USA KOJA SE RASPADA ZALAZE ZA DOBROBIT I DOBRE SNOVE BEE HAA E ONDA STA REC SEM NJIMA MOSNJACIMA TREBA U INTERVALU SVAKIH 10 GODINA DOBROG GRANATIRANJA TO TRAUMATIZOVAN NAROD DA ONI I NE SANJAJU NISTA DRUGO SEM KISE GRANATA.