Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
,,Fol" ce oni ispitati ... A sve znaju !!!
Dok ti Americi dokazes da ne suradjivas sa Rusijom"odose jaja"
@pupak Pazi ovo.Nema se tu sta dokazivati!Oni hoce ako si dao nesto rusima da das malo vise njima...A sve ostalo ti je problem sa amerima!Srbija kada je prodala rusima NIS isti momenat su dobili rat.Ameri im uzeli prirodne resurse na KIM.S tim da dodam da je i taj NIS izgradjen od americkih para.Oni su tada samo bombardovali sto je njihovo i za sta nije placeno.
U globalnom smislu vrhunsku saradnju imaju Amerika i Rusija...Kada je amer pogino od rusa ili rus od amera?Vode specijalne ratove.U toj masini EU ga duva i ispasta radi Amerike.Rus i amer poklope svoje interese a ovi mali narodi ginu.To i jeste svrha ,,specijalnih ratova"!
kasperSRB1 Jako interesantan komentar !!
@mrdzigolodomaci Pa opusteno.U svemiru ko saradjuje rus i amer.Ko na Bliskom Istoku pali a ko gasi vatru?Rus i amer.Ko ima interes na Blis.Ist i dalje rus i amer.Ko profitira,rus i amer.ITD ITD... E sada u javnosti je napravljena slika da su te dvije sile jedna protiv druge.I cinjenica je da zele da dominiraju ali oni su mnogo ispred svih u svakom smislu.Na kraju oni sjednu i ponovo detaljno usaglase svoje stavove i interese.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
klosari
Ko god surađuje sa Rusijom treba ga bombardovati sa obogaćenim uranijumom i antraxom.
Neka je vucko zadivljen sa madjionicarsk trikovima ... Kerovi u saftu ... Zecevi iz sesira ... Koje zajebavanje i nije kreten skonto znacenje auuuuuuuu crni vucko sta dozivi ☝️
Opet si zaboravio da popijes tablete? Reci staroj da pazi bolje dal uzmis terapiju.
Jasno je da je cilj ove istrage opravdanje za klempu Srbiji. Od pobrojanih, jedino Srbija ima rusko naouruzanje i saradnju sa Rusijom. Mislim da ce Hojt Li opet malo na casicu razgovora kod Vucka ;)
Hojt Li je ambasador u Makedoniji :) Beznacajni cinovnik se posteno osramotio neprimjerenim izjavama I zaglavio u Makedoniji :)
@gazi.bengazi , toliko je beznacajan da se onako nenajavljen pojavi na sjednici PIC-a i zovne na raport Covica i Bakira. Bas me zanima kako moze biti tako drzak da se seta po regiji i zavrce usi onako na svoju ruku ? Salu na stranu, prvo on nije ambasador u Makedoniji i to je javno demantovao, a drugo da je beznacajan ne bi "upadao" u kabinete politickih lidera tek tako.
eheheheeheheh ....ameri znaju igru ... dok vucko lize pakas putinu i tamo moli za s300, i neke zrakoplove stare 30 godina, koji s emoraju remontovati pa onda da lete, to ameri sve prate .... samo treba znati da boj ne bije oruzje - nego srce junaka, i taman da nabave s500 to im nece pomoci jer su imali bolje oruzje 90 ti godina jer su preuzeli cijelu JNA pod svoje i sada nemaju nista, to je dokaz da svaku drzavu uniste ...
Nismo mi svegam' srbi saradjuju sa rusima mi smo vazda vasi pijuni. I RS saradjuje sa rusima trebate nam to ukinuti, eto vam njihov teritorij za vojne baze samo nek nije RS.
Boles’
Najopasnije je jednom guzicom sjediti na 2 stolice, nasi dzikani od politicara nisu nista naucili od istorije jeli nisu isli u skole, diplome su kupili vecinom, ili sa jednim ili sa drugim, ne postoji vojna neutralnom niti saranje u ovom slucaju.
kakve veze ovo ima sa "djikanima"
Šta imaju ispitivati kad se poluturci-polucigani frče ruskim avionima javno !!
Pa sad, ko se sa Amerima kaci obicno dobije po pizdi.
Neka Rusije i Putina, svejedno što je diktator, kako bi nešto znali izvagati a da nije utega
nema veze pičkousti će im pružiti ruku mira
Eno ti Beograd koji sa rusima kumuje.
Kombinovali bi mi i sa njima ali skupo im naoruzanje.S tim da su sila i ne zele oni da kombinuju sa nama.Oni sto hoce oni otmu i to je to...