Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrabar cin....hrabar ali uzaludan... I tada, a i sa udaljenosti od 23 godine potpuno bespotreban.....kada lideri ove zemlje, niti u ratu a osobito poslije rata, nemaju nikakvih moralnih nacela, ni elementarne ljudskosti Graham nisi ih morao zaista imati ni ti.... počivao u miru...:(
@forgottenPromises pristojno se ponašaj !
@kiki ...potpisujem kao i vecina sto se vidi....kada ce on dobiti ulicu u Sarajevu? 😢😢
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Preimenovati trg Alije Izetbegovica u njegovo ime?
idiot , psihopat,
Rijedak slucaj da ovoga covjeka spomenu.Samo sto je negativno se forsira.Golema je ova gesta.Svaka mu cast.
Imamo pravo bezveznih imena ulica koja bi se mogla preimenovati kao npr. aleja lipa ili lozionicka. ovog covjeka ne treba zaboraviti kao ni srdjana aleksica jer su to neki od ljudi koji su se pokazali velikima u teskim momenima.
Pokoj mu dusi, ali vrhunska budaletina. Bolje da se spalio za ocuvanje covjecije ribice ili za oslobođenje tibeta, jer jedino i drugo ima daleko vece šanse.
Sramota da ovaj čovjek nema trg, spomenik ili ulicu
Rekla mu Fata da ga ceka tepsija bureka u raju
Palisa Izgorenovic!
budaletina
pokoj mu duši. i Bosna je paljenja zbog britanaca