Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za sebe mogu slobodno reci da sam zaljubljenik u starine tako da sam obisao i Saburinu kucu.Ona je vise dotrajala kako s vana tako i iznutra.Ostao je \"kostur\"od musanderi,iznad prozora na stokovima se nazire bkaligrafija...Ljudi koji stanuju preko puta pojma nemaju o kuci niti ih interesuje.
Svaka cast, vrijeme je bilo ! Nisu svjesni jos Sarajlije i Bosanci RBIH-e turistickog potencijala koju predstavlja kulturna bastina RBIH-e ! Jako dobra vijest !
Ajde kad bude obnovljena stavite slike da vidimo kako izgleda. Ima nas koji nismo iz Sarajeva, ali nas zanima.
Чуј ово ОСМАНСКОГ ПЕРИОДА...османлијске ОКУПАЦИЈЕ олошу потурчени док смо ми бранили државу и гинули против окупатора ви сте им гузице продавали. Мрш у анадолију одакле сте и дошли..а ову кућу треба запалити и на њеном месту изградити музеј злочина петовековне турске окупације. Да се висе никад не понови.
Jel neka pozitivna vijest, nema niko od silnih \"pametnjakovica\" da komentarise i dipr kao po ostalim clancima u roku minute nakon sto budu objavljeni...