Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SBB
STRANKA BEZ IMALO PATRIOTSKIH OSJEĆANJA. NEMA VEĆEG LOPOVA OD RADONČIĆA, JEBEM LI MU NENU SLEZENU.
Ma hoce da nam drzavu uniste do zadnjeg, jbt ovo je neki opaki pakt sa neprijateljima ove zemlje.. prvo org drzavni udar, pa ovo ... Al niejdno im nije uspjelo...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
....dakle, počinitelj je unutarnji neprijatelj, potpomugnut bijelosvjetskom reakcijom....
Stvarno ne mogu da razumijem ljude koji mogu da urade ovakvu stvar,kojima nije drago da ova zemlja napreduje i da se gradi.Pa to pokazuje u kakvoj zemlji zivimo,koliko su pojedinci korumpirani i koliko zele samo za sebe a ostalo je nebitno.Strano..!
ko god da je kopo, da bogda mu nasli kosti u rupi poput ove
Nije za nas autoput, za nas I jesu makadami I zaprezna kola.
Dobro je neko placen za ovo, trebalo je kopati!
Ovo je Valterovo maslo :P
kabal mmmmmmmm, sve me zivo podsjeca na ***
Ovo nas hebe cijelih 20 godina. Jedna stranka napravi korak naprijed za dobrobit ove zemlje a druga u opoziciji napravi stotinu koraka kako bi minirala projekat vodece stranke. I tako cijelo vrijeme a narod ispasta.
Kod nas su od 92. sve stranke u opoziciji.
Ma i ovo malo rahatluka sto bi mogli okusiti nismo rahat. Zadnje sto se desilo jeste progon investitora iz arapskih zemlja.
jebacemo mamicu i vama i njima bice grupna sesija pa ko ostane ostane
Da vam kaže jedan sandzo šta misli o njemu: ovo je jedno veliko smeće od čovjeka.. Narcis da ga većeg nema.. Vidi pod "Narcisiodni poremećaj ličnosti
Ovo je skoro pa teroristicki cin,
skoro? Ne nego 100%!!!
Koliko ja vidim kabl je samo nagnječen :)
hahahahahaha
Mene ovo ne cudi nimalo! Dobro je pa im nije platio da miniraju, jer na sve je spreman, a svi znamo o kome pisem! Ovoga se samo on moze sjetiti!
Kako je taj neko znao da bas tu prolazi kabal? Oo
To se nitko ne pita. Nema se vremena za to. Važno je bacati kamenje...
ili SRBI ili mi HRVATI...nema ko drugi
Ima. To radi onaj kome nije uspjelo stvaranjem nereda prigrabiti svu vlast u zemlji, pa sad hoće na drugi prepoznatljiv način. Sabotažom a kad dođe vrijeme i terorizmom-