Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako ce sarajevo i drugi gradovi u BiH biti pusti, za par godina
Sarajlije otisle kucama...😂😂😂😂😂
Gledaj ti onih tramvajskih šina, k'o u Kambodži da živimo ... I kaže glavni grad ...
Znaci ovako izgleda Sarajevo kada se doslje vrate kuci? Lijepo, komotno.
Kad mi navodne Sarajlije pricaju o dosljama povratim sebi u usta
Evo citam komentare, i ne mogu da vjerujem. Kad’ izadje nesto na drzavnom nivou, onda se u komentarima svadjate sa srbimaz Kad’ izadje nesto za Sarajevo, onda su doslje krive. Mi smo poremecen naron. Al’ sad’ stvarno najozbiljnije. Bas poremeceni. Jedino Sarajlije ne cijene ljude koji dolaze u njihov grad da rade. Cijeli svijet to cijeni, cak im i placa. Samo si u Sarajevu “DOŠLJO PAŠA”.
@hopalala mirannnnnn dosljo balijo
Nije sablazno, nego super, grad bez papaka, moj grad !!!
kolko je odvratno ni kerova nema po ulici.
I ovo je dokaz koliko seljaka zivi u gradu!!??
To je bosanski eks ju nacin borbe za prava radnika, nezadovoljstvo je iskazano u supama i garazama uz rakiju, meze i rostilj. Sociologija kaze da u biti eks jugeri slave 1 maj jer je navika ostala da bijeda se pokaze da ima. KO ovi sto kupuju BMW, Mercedese polovne kante istrosene , a bijeda realno, da se pokazu.
Depresivan grad inace jos kad kisa pada da se roknes
Fadil novalic i valentin incko su dokrajcili bosanski narod i ubili sve u njemu ovo jutros je tuga nevidjena nigdje ziva covjeka nigdje
Turisti ili drugim rijecima dijasporci.
Danas poznajem sve Sarajlije...
@IncognitobfzHZ ratna verzija - samo bez pucanja :D
1:49 .. odvede lik janje, da ga nabije na razanj .. 😁