Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spoj Harisa Silajdžića i Šerifa Konjevića :D
https://www.klix.ba/vijesti/bih/istraga-u-ambasadi-bih-u-indiji-ambasador-sabit-subasic-optuzen-za-kradju-novca/170407061
Dac it 😂
a trnokopa braco mila......pa sta ce obilaziti u BiH......klaonice, odmah ide tuzba Bajri za genocid nad kravama.....
Ode Bajro u Hag.
Šta pljujete čovjeka više, on bar dovodi investicije u BiH.
Lijepo smišljeno Sabite, da poslije objavljene afere o krađi, oglasiš se sa riječima punim hvale o sebi i svom poslu! Toliko si se nahvalio da ćeš u najmanju ruku sa svojim poslovnim uspjesima iz daleke Indije, izvući državu iz blata u kojem se nalazi. Zašto ti je trebalo da kradeš Indijce? Tvoje javljanje je dokaz da jesi to uradio, jer puno se nešto pereš :))))
HAHHAHAHH....
hvalite me usta moja draga, nakon Bangladesa i ostalih skandala. imenovah pocasnih konzula sedam, svoj hajr i šićar nikome ne dam.
Ovaj je klasični izdanak poslijeratne SDA političke minder-akademije...
je... ti oni sve dosta ovih arapskih govana, jos i indijska govna nam dovedi
Ja trenutno putujem tamo poslovno. Zemlja je jako interesantna, dozivljava ogroman ekonomski bum, za nase pojmove nezamisliv (konstantan rast 7-8%). Dodjes u njihovu metropolu - gradiliste je svuda okolo 30km, nicu neboderi, poslovne zgrade... Imaju oni i problema naravno, ali zemlja je multikulturna, multivjerska, hodas gradom vidis indijske hramove, onda dzamije, onda crkve itd... I da mentalitet im je topao, kompatibilan nasem, sa njima treba graditi poslovne veze sada.
Kako vas nije sramota pljuvat po indijcima a i ne poznajete taj narod , uglavnom iz mog poslovnog iskustva oni su king kong za nas bosance koji smo puni predrasuda i seljakluka ... palancani pravi
upravu si sabite al jebu vas arapi!
Arapi koji imaju 5 puta vise para i vec su dosta ulozili smetaju, a oni ne smetaju ... Bitno je samo da nije Musliman 😁
kad si tamo pametan i uspjesan, što si na državnoj pipi, a ne negdje u privatluku da zarađujes milione
Jel ovo onaj koji je suspendovan zbog optužbe za uzimanje mita?
Nakon par poslovnih iskustava sa Indijcima, hvala lijepo dalje im kuca od nas i nase BiH...nevjerovatan narod, u ne bas pozitivnom smislu.
samo nemojte vi dolazit ovdje molim vas , zadnja stvar sto nama treba jesu smrdljivi indijci
I ovaj Subasic mi pomalo lici na indijca.