{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sabina Ćudić i Peđa Kojović novi potpredsjednici Naše stranke

5.7.2014. u 17:38
134
30
Sabina Ćudić i Peđa Kojović novi potpredsjednici Naše stranke
134
Glavni odbor Naše stranke je na sjednici koja se upravo završila u Sarajevu na mjesta potpredsjednika stranke izabrao Sabinu Ćudić i Peđu Kojovića. Potvrđene su i liste kandidata za predstojeće izbore, a nakon rasprave usvojene i politike iz oblasti ekonomije, zdravstva, obrazovanja i komunalnih politika.
"Horizontalno širenje je najvažniji pravac jačanja Naše stranke. Po svakom prijemu novih članova ramena su nam znatno šira i perspektive naše borbe znatno svjetlije. Moj stav je da energiju svakog novog člana treba kanalisati u skladu s poljem njegovih interesa i ekspertskih znanja. Ja sam u periodu koji je iza nas posvetila svoj rad na jačanju mladih snaga unutar Naše stranke. Mislim da će mladi članovi podići imidž Naše stranke u javnosti i znatno pomoći našim provjerenim snagama da se uspostavi jedna nova dinamika u našem radu i prije i poslije izbora", kazala je Sabina Ćudić.

Peđa Kojović je kazao da je Naša stranka najvažnija politička organizacija u Bosni i Hercegovini zato što nije nikada izdala svoje principe, i poručio članovima Glavnog odbora da ostanu nepokolebljivi i u vremenu koje slijedi i nosi ogromne izazove.

"Mi u Našoj stranci moramo razgovarati o novim političkim pravcima, o hrabrosti da se bavimo politikama koje će možda na početku biti nepopularne, ali su potpuno pravedne i ispravne. Mi jedini imamo snage baviti se pitanjima kojima se drugi boje baviti, i upravo na nama je odgovornost zbog toga” dodao je Kojović.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: