Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar tu ima ikakve dileme. Uspio je Konaković da istisne mladog autsajdera Buču. Uspio je da se nametne kao glavni mudroser u klubu SDA, uspio je da namakne vilu na Poljinama, da ima karijeru bivšeg bosninog košarkaša "izuzetnog talenta i rezultata", da u KK Bosna vedri i oblači. Ma idealan mandatar. Jadna nam majka koga smo izabrali da nas vodi u svijetlu budućnost sljedećih 4 godine.
@ruben Posalji mamu u Pehlivanusu br. 138 da mi po*usi za cenera.
ako konakovic zvani kuga dogura do pozicije premiera onda nam vise ni sam Bog nije mogao poslati jasniju poruku do kakvog smo dna dogurali.
AKO SE O OVOME NIJE DONIJELA ODLUKA NEGDJE NA SIJELU NA MINDERU ONDA ĆE šABIĆ PO SVIM BOŽIJIM PRAVDAMA POBIJEDITI.
JASMIN BUČO ČUO DA SU KONAKOVIĆU OBEĆALI OVO MJESTO JOŠ PRIJE NEKOLIKO MJESECI I ČOVJEKU NIJE NIŠTA DRUGO PREOSTALO NEGO DA SE POVUČE, ŠTO ĆE MU TAJ BLAM DA GA KONAKOVIĆ KAO UGROZI. NE ZNAM KO JE GOSPODIN MUHAREM ŠABIĆ ALI POTPISUJEM DA JE VEĆI KAPACITET OD OVOG SMIJEŠNOG KONAKOVIĆA I MOLIM BOGA DA ONOME KO ODLUČUJE BOG DA PAMETI I DA SE IZABERE ŠABIĆ.
Starleta bitan je ani sam ne zna zasto i sta mu je posao .... hihih a da ga pitas sta su subjekat i predikat u recenici .... blago teleci pogled ...
pitajte sabica gdje god dodje sve izgori ili klekne koljena nema sta karijerista za sebe ok za drustvo i zajednicu obicna nula,i
Sjecam se kao da je bilo danas, da je konakovic prosle godine nakon protesta otisao malo na vlasic da se odmori i nadopuni energijom. Tesko je to bilo, nije se sam povukao nego sa nekom macom, mozda zenom ko ce ga znati, ubrzo se razveo. I dok su svi sda kadrovi kontali nikad vise mladi jatagan se spremao da prihvati svoj posljednji boj, dal posljednji pitate se, pa ako mu je uzor brankovic nije, bit ce jos bojeva i mjesta za pljacku. I tako nas konakovic, kada su svi odustali jer su skontali kakva govna valja vaditi u narednom periodu, pojavljuje se spreman bez pameti, sa floskulom mogu ja to vidite koliko vec plivan, preuzima premijersku poziciju. I dolazimo do zakljucka, svaka stranka koja zaboravi da treba razvijati mladu politicku bazu, a ne samo ganjati ulizice koje su spremne uvuci se predsjedniku, kad tad postaje bezidejna i nedostaje joj ljudi. A onda se ponovo javljaju stranke kao df koje su spremne da prikupe otpadnike drugih stranaka da bi ucinili nesto. Vidljivo je da nemamo organski rast nego je sve preko noci. E sto kaze stara nece moci.
I tako su graani KS-a živjeli sretno do kraja svog bijednog života.
Ima jedna stara sa sjevera ovdje nije niko normalan niko normalan niko normalan ovdje nije niko normalan niko normalan niko normalan
futavac konakovic je izabran...sve go sljam...
Neka nam je Bog na pomoci ako Konakovic bude premijer. Covjek zavrsio fakultet u tri dana a u kosarci nikad dvocifren broj koseva nije dao.
Svašta.
"dobar lični koalicioni kapacitet" Moze li mi neko objasniti sta ovo znaci, nisam imao priliku prije procitati ovaj izraz ?