Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Minusajte i dalje - al vise od 50% vas je samo obican licemjer, munafik, kokakola vjernik. Kad vas covjek cita reko bi da zivi u zemlji snova...... a ne lopova i mrake
Selam narode, nek vam ovaj Ramazan bude najbolji od svih, da ga provedete sa familijom i dragim prijateljima. Rijana, katolikinja.
Rijana, normalan insan.
hvala sine, ljubi te Rijana
Piletina 15km a sir 8km postaćima da zabibere Ramazan gramziva ghovna Bog im dao onako kako rade.
Kažu da se treba suzdržati od loših misi, loših djela..... Zar čovjek ne bi uvijek trebao biti takav ili težiti tome? A, ako pojedinac izađe pročišćen i bolji iz ramazana, zašto onda kolektiv ne postaje bolji?
ja postim godinama
Mjesec pranja od grijeha i priprema za nove kradje, laži, podvale, falsifikate nakon Bajrama!
Ramazan mubarek. A odgovor onima koji sumnjaju je da Allah upucuje koga On hoce, i prasta grijehe onome kome On hoce. Oni koji zele uputu, neka je traze u namazu, ucenju Kur ana, postu, nafilama, ostalim ibadetima, a Allah je milostiv.
Znači ako mene nije htio uputiti, nije moja krivica, pa zašto da onda gorim u Džehenemu?
Umjesto lupanja minusa, može li neko objasniti šta je pogrešno u mom zaključivanju na osnovu uvodne izjave Barley-a, stvarno ne provociram, želim da razumijem?
Blago li se onom ko udje u mjesec Ramazan s vjerom u Allaha dz.s, iskrenom namjerom i lijepim mislima. Blagoli se onima koji se u Ramazanu preporode i steknu Allahovu milost i oprost. Onima koji u Ramazanu oporave svoju dušu, onima kojima neko ruzno dobaci ili izvrijedja pozele tom onu ljepotu koju oni osjecaju. Onima kojima strah u srce se pojavi kada se Allah dz.s spomene. Onima koji ne spadaju u krug stranackih botova koji jedu meso muslimana.
ne pika se dok nam bozo vreco ne objasni kako se pravi baklava
Ramazan Mubarek.
I sad krece palamudjenje ciji je veci...
Naljepite vi meni 1000 dislajkova - a vi se zapitajte otkud mentalna, intelektualna, politicka, duhovna i svaka propast dolazi da ni u jednom aspektu nemate i nemamo nikakvog napretka.
Postom se čisti i tijelo i duša...blagodet.
najvise cisti bandu koja misli da se tako sapira od pljacke naroda, lopovluka, sibicarenja, dilanja kokaina i tako to.... brude alahami insalah masalh elham
Muslimani nemaju cemu da se raduju danas, ponizeni su, jadni, bijedni, bez icega, bez prave vodilje.... Telad za klanje i potkusurivanje..... Zalutala cerga..... Sutani gdje god dodju.....
Masalah,neka je s hajrom i uzdravlje svim vjernicima islamske vjeroispovjesti.