Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospođa saznala da sam trudna i prepala sw sa bi ne bi sta uplaćivala kad sam na trudnočkom i odjavila me Kad nisam završila u Zenici 🤣🤣
I sama sam dva puta ostala bez posla zbog trudnoce, a radila sam u drzavnoj ustanovi. Ugovori na odredjeno, jos mi se najave prije i kazu nemoj se dzaba prijavljivati na konkurs. Posebna prica su porodilista. Treba se boriti za to da muzevi mogu prisustvovati porodu pa bi bilo manje takvih slucajeva.
BRAVO ZA TUZLU! Borite se za prava žena!!! U drugim gradovima se nažalost bore u restoranima uz muziku i hladnu platu.
Prvo, sta znaci Porodiljsko nasilje? Jel to novinar malo cugao, a drugo malo mi je puna kapa više ovih borbi i pokreta
PORODILJSKO NASILJE??? Pa ne mogu da vjerujem! E moj druže novinaru!
Bravo! Podrška
Tuzla je uvijek bila vodeća sredina za slobodarske inicijative u BiH. Bar posljednjih 100 godina.
Svaki vid nasilja nad zenama se ne smije tolerisati a pogotovo ovo porodiljsko nasilje. Cak i nisam znao da i tu ima problema i da su koliko vidim iz teksta nisu bas bezazleni. Pa bem mu sve su nas zene donijela na ovaj svijet.
i da su koliko vidim iz teksta nisu bas bezazleni. al sam sastavio recenicu uciteljica ce me sanjati vcrs sviju mi. Sorry teacher malo sam mahmuran.
A de, niste trebale