Komentari (291)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajlije, prezivjeli smo svasta nesto. Od fasizma do rata i obrnuto.. Ne dozvolimo da jedna zmija iz Golubovca ubija nase majke. Ne dozvolimo da se ponasa kao da je njeno. Bog nam dao zivot, a seljancura sa ekipom da nam uzima...
Obitelji preminulih na KCUS trebaju tražiti obdukciju svojih najmilijih. Puno mladih je na KCUS-u preminulo od COVID-a, a sad je jasno i zašto. Pobili ljude da bi opravdali kriminalnu nabavku neispravnih respiratora, ovo je horor!
Druze vrlo rijetko je bilo da neko bude prikljucen bas na ovaj respirator. Imaju stotine drugih respiratora, ovo je bilo koristeno samo za slucaj da nema drugih dostupnih. Ne sporim da su upitnog kvaliteta, ali kakva se digla frka ispade ljudi bi se vracali iz mrtvih da nije ovih respiratora.
@ey_boss Šuti pseto majku li ti dromfulju je.em u grobu. Sad znamo da ti braniš ova ubistva mjesecima a i da ti sestra "doktorica" (nek pripazi na sifilis koji si joj od stare kurave majke ti prenio) ima na duši 11 mrtvih pacijenata koji nisu vjerovali u koronu o kojima je vodila i posebne spiskove, plus ostali. SIPO šta čekaš ovaj to i priznaje ima post otprije. Nadam se da će ti porodice ovih mrtvih suditi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I šta sa ovim sto je do sada bilo?
Imate li neke bolje respiratore da se zamjene ako ovi ne valjaju?
Ima boljih respiratora, ali ne znaju se nabaviti
Javio se u ambulantu 5.dan temperature 39. Dr. mi je rekla da mi pluća sviraju na obe strane, teška upala. Disao sam na škrge. Nije me htjela poslati u bolnicu, rekla mi je da ću kući imati bolju njegu i dala sumamed tri dana pa klavocin i da pijem što više čaja prvo od đumbira pa onda i od bijelog sljeza. Zabranila mi ležanje na leđima i da budem uzdignut. Iskašljao sam lavore zelenog pa smeđeg šlajma. Da su me priključili na respirator ne bi mogao to izbaciti, umro bi.
Trebali ? Ja kako se vi šprdate sa ljudskim životima to je strašno
Kasno je sada. Svi odgovorni ukljucujuci Sebiju, Bakira, Fadila,Zeljku, Fikreta i sve umijesane na sudjenje za visestuko ubistvo sa predoumisljajem.
Postaviti giljotinu na sred centra i lagano pod nju.
Ima nova igrica na Nokiji zove se Sebija, nekakva zmija koja raste dok jede pa na kraju zakači svoj rep koliko je bila gladna moći i koliko je narasla
kako klix spinuje...vi nezvanicno saznajete...jeli to vas ovaj ljigavac Forto nezvanicno obavijestio...HAHA... bas ste ofirna kombinacija
Porodice preminulih koji su bili priključeni na ovu skalameriju, nipošto ne odustajte od kolektivne tužbe prema Vladi FBiH, zdravstvu FBiH, KCUSu!!!
Osjeti se kako ih je prpa uhvatila, sigurno su krivi kao sam vrag. Mislili su se izvući s krađom, a sad imaju i krvave ruke.
Mogul posluzit vulkanizerima umjesto kompresora .
ostavite se respiratora, hapsite ubice!!!
Bi trebali...haj sacekajte da ubiju jos naroda pa onda ih povucite.
DunjalučkiBayraktar na respiratorima.
I ko ce sada odgovarati za smrt necijeg, oca, majke, prijatelja, druga, koji su bili prikljuceni na to smece od respiratora????