Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
podrsaka ocevima murizu i davoru...da istjeraju pravdu za svoju ubijenu djecu...da ubice i pripadnici policija koji su unistavali i skrivali dokaze ubistava zavrse u zatvorima...
PRAVDA ZA DAVIDA JE PRAVDA ZA SVE GRAĐANE KOJI ŽELE RAVNOPRAVAN I SIGURAN ŽIVOT ZA SVE STANOVNIKE KAO I PROLAZNIKE NA PROSTORU BIH. SIGURNOST ZA SVE I ODGOVORNOST ZA SVE JEDNAKA!
Da ima istine u tvom tekstu, ne bi DoDick ponovo bio glavni Baja u RSu
Pa vidi covjek da od naseg Tuzilastva slabo ima hajra, pa kaze mozda sta ubrzaju ako ih bude sramota da svijet vidi sta se kod nas desava. Nazalost, boli svijet briga. Dokazali su to vec. Zao mi je sto to svi sada vide kao neku sapunicu i neku potplacenu akciju, sve neke teorije zavjere. Pa ko bi na to pristao, da mu se ubije dijete, pa da se onda ovo desava? Isprani su nam mozgovi americkim filmovima, pa mislimo da je i kod nas sve beskrupulozno kao tamo.
ali svjetu puca neka stvar za ovom vukojebinom
Otisao Davor u nabavku.Samo lud covjek ne moze skontat po facama sta se tu desava.Mnogima je dobro doslo sto imaju svako vece besplatnu ,,porciju".
na izborima su ljudi pokazali da im ovo mafijaško društvo sasvim odgovara ...
Sto se ne okupljate na Kosovu za Olivera? :):) Ne placa britanski MI6..:)..jel tako
Samo da fašista nema ay carmela!
Nema istine ..... SILA BOGA NE MOLIIII ...! Nazalost ☝️
Cini mi se da je do izbora podrska Bosnjaka ovim skupovima bila mnogo veca, a sad gotovo da je i opala, tek po neko, simbolicno reda radi i to vise da uvredi Dodika nego sto zaista se bore za pravdu.
Zali Boze ovog momka ali sve mi ovo vise ide na neke politizacije.