Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@zgembo.adslic Prijatelju jedina prava istina je da je SAD zaustavio nas kad nas je najbolje krenulo. Nemoj zaboraviti istinu da isti vojni avioni iz SAD nisu htjeli reagovati kad je bila Srebrenica. Nemam nista protiv Amera al i oni sjede uvijek sa guzicom na dvije stolice.
Jarane, fala Bogu da je rat zaustavljen i nijedan kap krvi više nije prolivena. Važno je biti saburan i stvari u miru ispravljati. Mi smo ovdje temeljni narod i trebamo stvari postavljati tako da bude dovoljno široko svima. SAD je prijatelj Muslimana u BiH i da nije bilo njih rat bi trajao do naseg krajnjeg iscrpljivanja.
SAD su zaustavile genocid nad našim narodom, ali ovaj seronja Moon je loše radio posao. Samo brbljao, ništa konkretno
kazes zaustavili? pa ko to pobi tolike muslimane / bosnjake u tuzli sarajevu visegradu foci srebrenici zvorniku bratuncu bihacu mostaru itd itd???? jeb*m ja njemu mamu, isto kao sto *** i svima njima lesinarima, prepoznat ce se oni!
A sta ti mislis da mu je posao? Ne placas ga ti. Ti placas Bakira.
Sta ovaj yebac maloljetnih ciganki Ahmetovic radi na marsu mira????
masakrirano, poklano, ubijeno i silovano za dva dana 8.000 ljudi i oni to nazivaju ''mars mira''? koji je to sda izdajnik, poput tihica koji kaze da sve zaboravimo, samo mogao smisliti ovakav naziv?
alija dogovorio.....jasvljeno holandskom bataljonu da stave prst u uho....cetnici egzekutori. doci ce istina na vidjelo
Mars mira ce biti najiskreniji i pravi mars kada predstavnici RS-a budu u njemu ucestvovali i svojim gestom pokazali kako se srame genocida progona i ostalog zvjerstva sto ucinise monstrumi velikosrpski.
Kako ce oni priznati jedan genocid kad je njihv RŠ na njemu nastala!
Mars Mira se treba podici na puno veci nivo, jer je ideja jako pozitivna i na kraju jako dobra za Bosnu i Hercegovinu. Svi politicari bi trebali svake godine pod moranje, ucestvovati u ovom marsu.