Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja sam krajišnik al mi ovaj čovjek nikako ne sjeda...
Znaci izbacuju NES iz vlasti i odma su izdajnici 🤣🤣🤣🤣🤣☺️🤣
I ja sam Krajišnik, ne svrstavam se ni na kakvu stranu politike u Krajini, sve je gore od goreg... A Ružnićev NES kako je na vlasti uhljebio je stotine nekakvih političkih podobnima, većinom Cazinjana. U Unsko-sanski šumama su ih naprimali, imaju više pravila od VSTVa i pored onolike sječe Grmeča posluju u minusu i to o tome niko ne priča. Ružnić igra na emocije Krajišnika podlo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
kaze covjek sa sedam optuznica u tuzilastvu USK :D . USK je bas zbog slicnih ovom zadnja rupa na svirali u BiH, a najljepsi kraj BiH !!!
Zaista je najljepši ❤️
Zlo zvano NES pada u USK . Samo će tu Hobotnicu biti teško iskorjeniti . uhljebili su u zadnje 4 godine na stotine svoju Podanika na Budzet kantona .
i ja sam Bosanac iz USK ali ovaj ma dajjjjjjjjj
nisam krajisnik al za mene licno su to najbolji ljudi. ovaj mi se cini kao , nijedno pravilo bez izuzetka
Ovo neka kineska verzija onoga srpskoga Palma politicara privrednika🤣
Kad se neko u prvoj godini mandata udeblja 20 kilograma, nije mu vjerovati. To je džabičar koji se došao najesti besplatnih ručkova i obogatiti za 4 godine na poziciji. Dosta je bilo. Sjaši malo.
Na kraju ce to biti SDA I NES
niste htjeli u državnu vlast, a hoćete u kantonalnu i federalnu,tamo gdje vam odgovara kao švedski sto,e sad će trojka isto biti sa vama u Federaciji a bez vas u kantonu, isto vam vraćaju istom mjerom, vi mislili pametni pa da ulazite i izlaziti kako hoćete, e pa ne moze tako, ili na svim nivoima ako imate muda ili nigdje
Šuplja priča za narod.
Ti si niko i ništa, kao i komplet ta lopovska asda
Tako je Ruznicu. Sutra bilo koji okupator da udje u srednju Bosnu svi bi se tamo naguzili.
Jel ova "poštenjačina" nedavno za nešto optuživan? Pa nismo vinske mušice Ružniću!
E jesu vas natakarili Konakovic i Forto
Ja nam drzave i kurca
Prezime ti govori ko si...
Ako je istina da to rade...ja nisam pristalica Nes-a ali ta prica bi im se mogla razbiti o glavu...mnoge stvari su krecale od Kraijsnika pa bi mogli opet blitzkrigom vratiti SDA na pocetne pozicije....