Komentari (264)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod bosnjaka stanje redovno ;)
@gouser22 pa mi smo već u Evropi, a za EU nas zaboli racku. Koji ćemo racku u EU, da nam za godinu dana nestane pola stanovništva. Ionako će se EU raspasti dok mi budemo ušli, prema tome ne rise.
@Alucard i kaze hoce u Evropu 😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Ovih dana je opstina centar čistila kosevski potok od guma trosjeda dvosjeda ormara kesa zemlje kamenja trave pokošene sto stoka baca al dzaba ne možeš ti sa divljacima iz 15 vijeka izaći nakraj
sramno
snimano u Nahorevu i tacno se zna od koga je
Afrika. Ali arogancije vam ne fali
A Zeničanima se redovno rugaju sarajlijice.Nemaju vodu,ceste užasne,kanalizacija na svakom čošku,Miljacka smrdi,krv teče,nemaju normalan stadion,zavijaju kad pričaju,nemaju za kifle,itd,itd.Seljoberi teški.Busaju se u prsa,kao sve ostale u BiH pucaju kompleksi na glavni grad,a glavni grad obična hala,deponija na svakom čošku.Najgori ljudi u BiH su šugave sarajlijice
Životinja umrla, da bi idiot našao smiraj.
zasto se Bosnjaci konstantno brukaju
neki novi mumini upgrade islam svojim krkanskim obicajima
Pa sta kolju kada se ovako potok obojio, kod ovna ne bude ni dec krvi
Dobro je govorio allahrahmetile tetak Omer... nije drzava za nas. I bio je u pravu. Sad se kajem sto sam mu se smijao tada.
Nepoštivanje i društvenih i religijskih normi. Slučaj se treba istražiti te počinioca otkriti i primjereno kazniti.
EU reacted to this photos "Big like (Y)"
Ekipa, dajte si minutu vremena i istrazite novu kriptovalutu Pi, revolucija u jednostavnosti, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine, prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app na App Store ili preko linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemojte da vam za koju godinu bude zao kad se sjetite ovog posta.
Kako znate da je krv,jel' to neko ispit'o,možda je ukiseljeni sok od višanja što je onomad vrijedna domaćica napravila,došla rodbina pa se ustanovilo da je himber kiseo a domaćice veli šćeeri:"Ćero,prospi der taj himber u Koševski potok"
Plemena
pa gdje ce drugo teci,nece teci Bascarsijom!!!