Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fala Bogu, nadam se da ce vise popustiti ovu napacenu zemlju. Kad malo bolje sagledas gore je nama Bosancima po pitanju ekononije nego Marokancima, Pakistancima i ostaloj ciganiji
Po porastu odnosno padu broja stanovnika u BiH se moze vidjeti kada je u BiH bilo najljepse ili najgore zivjeti. Aneksijom BiH Austrougari zaticu 1.158.440 stanovnika u BiH, za svoje vladavine u BiH (40 g.) je porastao broj stanovnika za cca 1.100.000 skoro pa duplo. U Kraljevini SHS i do kraja 2.sv.rata (25 g.) zabiljen rast cca 200.000 st. U SFRJ (za 46 god.) zabiljezen rast od cca 1.900.000 st.skoro pa duplo vise.
U alijinoj drzavi broj stanovnika do 2013 g. (za 21god.) PAO za cca 850.000 a do danas (jos 8 g.) racunaj jos 400.000 ljudi manje. Znaci najgore se zivjelo i zivi danas u alijinom fildzanu!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Pa ovo je laž nad lažima govorim kao stanovnik Bihaća ili barem ovog što je ostalo od Bihaća.U Gradu ih ima više nego bišćana.Fenomenalan naslov ali bojim se da je L.A.Ž.
Slažem se...
Ni u Sarajevu nista bolje i nista drugacije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cikotiću što slaga deportaciju? Dzaferoviću jeli vrijedilo?
vidi ih ,to su sve muskarci od 20-30 godina .Zapad propagira da su oni svi ratne izbjeglice i napacene zene dok je cinjenica da 90 posto ilegalnih migranata cine mladi muskarci koji bjeze zbog ekonomskih razloga i zbog para ,a ne zbog rata. Dosta više laži.
Treba ih dobro nalemaciti i vratiti odakle su i dosli. Nije rat u Indiji, Maroku, Bangladesu, Egiptu. Pa kud ces onda u vrazju mater
Doktori biologije , kad se potuku to je oko termina za mikroskop!
Danska je juce uradila odlican potez u vezi migranata.(svi trazioci azila moraju prvo u Ruandu i tamo se rjesava zahtjev za aizil,tamo cekaju)Tim zakonom bi se trebale voditi sve clanice EU,iznajmiti zemlju na Madagaskaru i tamo slati sve migrante,onaj ko ima osnova za azil dobije boravisnu dozvolu,ostali koji nemaju bi se sami vratili.Monogi ne bi ne kretali prema EU.
Ima ih ispred svakog Binga. Bradr,Bradr!!!
Je li ovo sponzorisani članak?
hehehehe nije ništa poskupjelo nego nema prelaza preko hr,malo se zajebali
Hebo majku ja šta nam i rade ti Srbi, pa to su stvarno najgora pašćad
Situavija nije poboljsana,kaze vam Bišćanin.I da mi je znat sta je drzava radila od 2018 kad je sve ovo krenulo. Nema mjesta za topic koji hvali ovu upravu i nadlezne u bilo kom kontekstu.Ovdje migranti hodaju kao na svom.I dalje pljackaju i provaljuju.Grad prepun bjelosvjetskog šljama. Posaljite svoje novinare na teren malo da vide situaciju iz prve ruke.
Nemojte lagati. Zato je povećan priliv migranata u Vrnograc i Buzim.
Ko je naručio ovaj članak? I koliko je platio?
Hvala Bogu pa ne dolaze više. Treba samo upuštat u evropu žene ispod 25 godina ...
e cuj puno bolje. u Sarajevu haman svaki dan vidim barem jednog da sav krvav hoda usred bijela dana. neki dan nazovem policiju da prijavim jednog sto je uznemiravao narod na otoci, sav krvav. Drot me hladno ukinu kad sam reko da je migrant...da ove svinje sta valjaju tukli bi njih, a ne djecake od 14 godina zbog jointa.
Sad je vrijeme sa nase progresivne sugradjane da finansiraju boravak ovih miroljubivih doktora, naucnika i akademika!!!