Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će Sebijica da uleti... E moj Bože šta nam rade!!!
nemojte da zaboravite ko je kriv za ovo... samo to ne zaboravite
audrey-luna ofucana cetnicka droljo, svi imaju pravo na prigovor osim vas cetnickih smrdljivih isprdaka, yebem ti ono cetnicko kopile retardirano koje krijes u stanu, mars u BL kod idola Dodika pa njemu prigovaraj za UKCBL smrduljo...
Eto nam Bakirove male na celo KCSU nije nam ni Ashad ravan :)
Ništa nije uradio što je obećao, kao ni SDP, samo naguravao stranačke kadrove, zasluženo noga napolje i da nam se nikad ne vrati
Provjerena informacija!!! Na njegovo mjesto dolazi jedan od najboljih studenata u historiji Medicinskog fakulteta Dr. Miroslav Miki Krajina.
Nadam se kako ovi iz SDA vide da su svoje glasove dali da Bakir Izetbegovic i njegova porodica imaju sve, a oni ni za kifle. Narod zna, koliko Bakir ima apetita na sve u Bosni i Hercegovini. Znamo mi borci ARBiH koliko nas je SDA izdala i mogu vam reci samo jedno, nece vise nikad, jer za njih necemo glasati. Vaznija je Seka od gradjana ove zemlje.
Porodica Izmetćesku ZAJAHALA Bosnu potpuno. Dogovorena i prodaja državne bolnice. Besramni Lažov Samo plač e nad nevino pritvorenim POLITIČARIMA ! Kemo ČAušević nit mu je prtivoren nit ima suđenja kakvog na vidiku , anit je POLITIČAR ! Ako mu je žao Šešelja, osuđenog Krajišnika ČLANA predsjedništva BiH !, ANte Jelavića istog člana U BIJEGU od zatvorske kazne, nek to kaže !
Seka je sredila vojnu bolnicu koja ide u privatizaciju
Sve vodi ka privatizaciji ovo federacije sto je ostalo,jos da Čović dobije svoj dio I imamo trio fantastikus....neka ovo nam I treba jer smo ovce....
Predlažem da Sebija bude direktor svih Kliničkih centara, svih Županijskih/kantonalnih bolnica, svih Domova zdravlja i umalo ne zaboravih - svih apoteka/ljekarni, u cijeloj BiH ...! ! ! Nadam se da će mnogi podržati moj prijedlog . . .
Ja predlažem da Sebija bude direktor svim Kliničkim centrima u BiH, svim Županijskim/kantonalnim bolnicama , svim domovima zdravlja i svim Zavodima zdravstvenog osiguranja u BiH, i to istovremeno ... Umalo da zaboravim, i svih apoteka i ljekarni ... Mislim da se mnogi slažu s mojim prijedlogom... ! ! !
Sad ce Subhija Izetbegovic da konkurise i da bude primljena!
A u UKCS magacinu osnovnih sredstava za higijenu nema
Nema nista u magacinima vec odavno nista,nema osnovnih sredstava za rad,rukavica,sanitetskog materijala,dalje da ne nabrajam
Sama Sebi i Ja, samo !!! Parola Dinastije Meraba
Još samo aerodrom da zauzmu Baki i Sebi i Sarajevo je konačno palo!
E moj Sanko a jesi i zagazio bio.......
Natjerali jadnička!
Zaustavi Sanku drot prije rata, kad se Sanko izgalami na njega: "Sta je, sto me zaustavljas?". Kod Baketa nema labavo, preca mu je supruga.
ista govna