Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Munir je bio lopina, ali ga je Šanko prekucao.
Sram da ih bude, i njega i članove Skupštine
Kaže jedan komentar Čampara ne vadi isti A.Č. neki dan daje izjavu u kojoj kaže narode oni su nepismeni tužite ih ovo ono. Nisam ćlan nikad bio bilo koje stranke ali pitam ga njega i još neke koji sunapustili sda zašto to isto nisu izjavljivali kad su bili u toj istoj sda.
@sakeekas Jarane, daj nam pojasni šta je pisac htio reći!
Polako da se prime sve plate pa onda godina bijelog hljeba.
Ne bi je ni prihvatili da mediji nisu poceli izvjestavati kako prima platu naguzove posljednjih par mjeseci!
Ništa ne čudi mnogo-đe god SDA tu je jad,smrad-kašnjenje...zastajkivanje...blokade...i boja zelena.Zelena buđ-zelena SDA.Čampara je izašao iz ludnice zvana sda i pridruzio se narodu...Pravu izbornu kataklizmu ce dozivit sda...Nikad ovako nije bila ujedinjena opozicija...A bit ce tih izlazak jos do izbora!Zivjela četvorka!
Kurir DF-a se malo zabunio odnio ostavku u SDA umjeto u Kantonalno Vjece